Jau rīt 21. decembrī – ziemas saulgrieži! Ko būtu jāzina un kā tam sagatavoties

Šajā laikā jūs būsiet gatavs atbrīvoties no visiem vecajiem paradumiem, grūtībām un atmiņām ar pagātni. Jūs saņemsiet dāvanu nebaidīties no nākotnes un tās pārbaudījumiem, kuri jau tev zvaigznēs ir ierakstīti.

Sekojošās metodes un padomi ļaus tev viegli uzņemt šīs dienas enerģiju un pielāgoties gaidāmajiem pārbaudījumiem: 

Lasi vēl: Lūgšana par tuviniekiem un radiniekiem. Ieteicams skaitīt ikvienam!

Nolasiet domās lūgšanu un atbrīvojiet prātu

Pamosties un nolasi lūgšanu. Tu drīksti Visumam pajautāt piepildīt savu viskarstāko vēlēšanos, jo šodien tik tiešām būs stipra enerģija.

Atlaidiet pagātni un visu kas ar to saistīts

Lai būtu vieta kam jaunam, ir nepieciešams atlaist visu aizgājušo. Kamēr tu to neizdarīsi tu jutīsies kā ”kāmis ritenī”. Skrien, skrien taču mērķi tā arī nesasniedz. Atlaid cilvēkus kuri tev sagādā vilšanos, rūpes un skandālus. Ļauj viņiem dzīvot savu dzīvi, bet tu dzīvo savējo! Ir jādzīvo nevis tikai jāeksistē!

Izsakiet dzīvei pateicību

Labākā lūgšana – tā ir pateicība. Ja vēlies ko saņemt pretī, iemācies pateikties par visu kas tev tiek dots. Gads aiziet un sākoties jaunajam gadam ļauj sev aizmirst visu slikto, kas tavā dzīvē ir noticis. Nebojā citiem dzīvi, jo šādā veidā tu tikai izaicini karmu pret sevi.

Lasi vēl: Vai tu vēlies 20 euro banknoti?

Noskaņojies jaunam sākumam

Ar šo dienu tev ir jāsāk jauns gads un jauna dzīve. 21. decembrī tev tiek dota iespēja izmantot spēcīgo enerģiju, lai uzsāktu jauno gadu pozitīvā gaisotnē.

Pacenties šodien būt pozitīvāks nekā citas dienas! Esi harmonijā ar sevi!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru