Jā, ar šiem zodiaka zīmju pārstāvjiem tev izdosies pārgulēt, taču attiecībās viņi tevi ”noraks”

Vērsis sader gultā ar Zivīm

Vēršiem ļoti patīk ilgas priekšspēles, bet Zivis instinktīvi spēj atrast visas jūsu jutīgākās vietas. Neiesakām ar viņiem sākt tikties, jo Zivis, būdami īstākie hipiji, nesapratīs jūsu izsmalcināto gaumi un vēlmi būt drošiem par visu.

Dvīņi sader gultā ar Ūdensvīru

Jūs būsiet ļoti saderīgi seksuālajā jomā gultā, jo abiem nekad nekļūs garlaicīgi, un kā viens, tā arī otrs esat atvērti eksperimentiem. Taču netiecieties ar viņiem, jo Ūdensvīriem nepatīk runāt par emocijām, bet jūs nemitīgi runājat pilnīgi par visu.

Vēzis sader gultā ar Jaunavu

Noteikti izmēģiniet gultas dzīvi ar Jaunavām, jo viņām arī ir sava slēptā puse, tāpat kā jums. Diemžēl Jaunavas ļoti mīl kritizēt, bet jums tas nepatīk. Viņām labāk patīk rādīt ko prot, nevis klausīties jūsu jūtās.

Lauva sader gultā ar Strēlnieku

Strēlnieku dzīves enerģija lieliski sader ar jūsējo. Tikai nekādā gadījumā netiecieties ar viņiem, jo Strēlnieki nekad neveltīs visu savu enerģiju jūsu virzienā. Viņiem vienmēr būs vajadzīgs viss jaunais un jūs nespēsiet izturēt, ka Strēlniekiem ar jums vien nepietiks.

Jaunava sader gultā ar Zivīm

Jaunavas teju kusīs no Zivju radošuma un jutekliskuma. Problēmas sāksies tad, ja izdomāsiet ar viņiem tikties, jo Zivis nav spējīgas daudz ko uztvert nopietni – kārtīgums un sīkās detaļas neiet kopā ar praktisko un smalko personību.

Svari sader gultā ar Skorpionu

Ja vēlaties izbaudīt visneparastāko seksuālo pieredzi, noteikti izmēģiniet gultas dzīvi ar Skorpioniem. Viņi sniegs jums labāko nakti jūsu dzīvē. Taču attiecības ar viņiem gan nevajadzētu veidot, jo viņi ir pārāk kaislīgi harmoniskām izjūtām.

Skorpions sader gultā ar Ūdensvīru

Jums patīk tuvība, taču gadījuma sakari nav kaut kas, ko būtu ļoti viegli izdarīt. Ja gadījumā atļausieties kādu reizi to pamēģināt, tad noteikti izvēlieties kā partneri Ūdensvīru. Viņi ir tieši tādi paši, kā jūs – patiesi savos nodomos. Diemžēl jūsu privātnieciskā daba nesaderēs ar viņu brīvdomību.

Strēlnieks sader gultā ar Mežāzi

Gultā ar Mežāzi būs ārkārtīgi interesanti, jo jūs aizraus tas, cik daudz piedzīvojumi jūs sagaidīs. Tikai netiecieties ar Mežāžiem, jo viņi būs pārāk praktiski un rupji pret jums.

Mežāzis sader gultā ar Vēzi

Ja vēlaties vienas nakts sakarus, vislabākie varianti ir tieši Vēži, jo ar viņiem kopā būs viena kaislīga un karsta naksniņa. Tikai esiet uzmanīgi un necentieties pārvērst vienas nakts sakarus par kaut ko vairāk, jo Vēži ir pārāk emocionāli un ātri pieķeras savam partnerim. Jums nepieciešams līdzās daudz neatkarīgāks cilvēks.

Ūdensvīrs sader gultā ar Vērsi

Izmēģiniet tuvības mirkļus kopā ar Vērsi, jo no viņi ir tik ļoti jutekliski, ka jums pilnīgi sāks ceļi ļodzīties. Taču Vērši nav domāti kopdzīvei, jo viņi ir pārāk ietiepīgi un neelastīgi, tādēļ nederēs kā partneri.

Zivis sader gultā ar Lauvu

Ja vēlaties izjust visu sajūtu gammu, izmēģiniet seksu ar Lauvām, jo viņi ir lieliski gultā. Taču nekādā gadījumā netiecieties ar viņiem. Jūs esat cilvēks, kas domā arī par visiem pārējiem, bet Lauvas domā tikai par sevi.

Dalieties arī ar citiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru