Igauniete Merilina Kerro dod padomus kā iesākt pareizi 22. septembri, lai rudens iesāktos veiksmīgi

Naktī uz 23. septembri iestājas rudens un ekstrasense Merilina Kerro vēlas, lai tu iegaumē viņas padomus un ņemtu tos aiz auss. 

Lasi vēl: Valles centrā apļveida krustojumā apgāzies traktors un izbiris viss piekabes saturs

Merilina savā Instagram kontā stāsta, ka pirmais kas būtu jādara pamostoties 22. septembra rītā būtu jāieiet dušā vai vannā. Šis rituāls palīdzēs jums attīrīt dvēseli, ķermeni un negatīvās domas. Aiztaisiet acis un atbrīvojieties no visa, kad jums traucē.

https://www.instagram.com/p/BZRNdPFHJ4P/?taken-by=therealmarilynkerro

Otrais, kas būtu jādara ir nevajadzētu kontaktēties ar ļauniem un sev nevēlamiem cilvēkiem. Ja kāds jums ir nodarījis ko ļaunu, tad piedodiet viņam. Ja vēlies, lai rudenī tev un tavai ģimenei būtu finanšu kāpums, tad šajā dienā izcep ābolu vai ķirbju pīrāgu.

Lasi vēl: Ārsti iesaka – 7 svarīgi padomi, lai sievietes intīmā vietiņa vienmēr būtu veselīga,svaiga un nevajadzētu satraukties par nepatīkamo smaku

Šajā dienā ļoti spēcīga ir Mīlestības maģija, Naudas maģija un Aizsardzības maģija. Merilina uzstāj, ja tev ir vēlēšanās, kādu no šīm maģijām sev pievilināt, tad jāvēršas ir pie pašas ekstrasenses, jo katram cilvēkam ir sava pieeja.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru