Iesniegta laulības šķiršanās: slavenā ekstrasense Tatjana Larina stāsta par briesmu lietām, kas notiek starp viņu un vīru

Laulātais pazemoja savu sievieti un pat bija zadzis naudu no viņas. Viņa visu aizvainojumu nespēja paciest un iesniedza laulību šķiršanos. Viņai bija apnicis slēpt visus zilumus, kurus vīrs viņai bija dāvājis. Briesmīgi…

Lasi vēl: Maģiskās frāzes, kuras var izbeigt jebkuru strīdu

Viņa beigās sāka pat sociālajā tīklā dalīties ar fotogrāfijām kurās ir redzama visa zilumos. Viņa zina, ka ir pelnījusi ko labāku. Viņa vairāk nespēj paciest vīra dūres un viņa neuzticību. Viņš bieži mēdza mīļoto krāpt un to nenoliedza.

Pirms gada abi bija ļoti laimīgi, publicēja priecīgas bildes sociālajā vidē. Viņiem bija grandiozi plāni kopējai nākotnei. Viņi pat sapņoja par kopēju bērniņu.

Tatjana sniedza interviju: ”Viss bija kārtībā, bet kādā brīdī tas mainījās. Viņš atgriezās mājās, sita mani, un no rīta neko neatcerējās. Tā tas regulāri atkārtojās. Pat mans dēls no pirmās laulības redzēja kā viņš mani sita. Tas bija tiešām ļoti skumji”.

Pāris iepazinās ”Ekstrasensu cīņās” pirms diviem gadiem. Vīrs nekur nestrādāja, jo kādēļ gan to darīt, ka ir sieva, kura, gan pabaros, gan padzirdīs! Viņam likās, ka Tatjanai ar saviem ienākumiem ir jādalās uz pusēm ar viņu.

Tatjanas pacietība uzsprāga mirklī, kad viņa uzzināka, ka viņš viņu krāpj. Viņa savāca mantas, paņēma dēlu un izīrēja jaunu dzīvokli. Larina zināja, ka viņš nav labs cilvēks, taču ka viņš ir tāds viņa nebija iedomājusies.

Lasi vēl: Kur iegādāties, kā rūpēties par Āfrikas milzu gliemežiem un to ietekme uz cilvēka ādu. Pirms un pēc fotogrāfijas…

Tatjana pati vairs nespēj dzemdēt bērnu, tādēļ viņi bija nolēmuši to darīt ar ārstu palīdzību. Viņai vienu dienu piezvanīja ārsti un pateica, ka ir gatavi embrija ievietošanai. Viņa visu atcēla. Iznīcināt embriju nevarēja, jo tur nepieciešama vīra piekrišana. Viņš to nav devis.

Spēku un pacietību Tatjanai!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru