Glāze daļēji salda vīna atbrīvos jūsu mājokli no mušām

Līdzeklim pret knišļiem nevajag slikti smaržot – var iztikt arī ar patīkamākām metodēm.

Mušas mājoklī var parādīties jebkurā laikā, bet vasarā, protams, biežāk. Parasti šādus kukaiņus piesaista istabas puķes un produkti, kurus jūs uzmanīgi atstājat saulē.

Interesants līdzeklis cīņā ar mušām

Jāpaņem plastmasas glāze, tajā jāielej 2 ēdamkarotes pussaldā vai saldā vīna, pēc tam trauks jāaptin ar plēvi. Tajā ar tievu adatu izveidojiet dažus caurumus, atstājiet glāzi virtuvē uz nakti. No rīta jūs redzēsiet vīnā peldošas mušas, kas aizlidoja līdz saldajam kārumam un nevarēja izkļūt ārā. Pati ēsma jāizmet ārā konteinerā.

Ja neizmantojat vīnu, to var aizstāt ar kompotu, sulu vai saldo augļu gabaliņu.

Lasi vēl: Nevarat noslaucīt briļļu lēcas, neatstājot svītras? Izmantojiet šo glābjošo līdzekli

Tautas līdzeklis pret mušām mājās – garšaugi un eļļa

Ir vēl viena iespēja, kā atbrīvoties no mušām bez alkohola, bet ar dabīgiem līdzekļiem. Vislabāk izmantot vērmeli – vasarā to nav grūti atrast laukā, atnest mājās un izkaisīt pa dzīvokli. Ja tomēr nevarat atrast vērmeli, iegādājieties kampara eļļu, uzkarsējiet to, ielejiet traukā un atstājiet atdzist telpā.

No garšaugiem var pagatavot lielisku tinktūru pret mušām: 6 ēdamkarotes bazilika, rozmarīna, krustnagliņu vai piparmētru iemaisa glāzē verdoša ūdens. Jāgaida, līdz garšaugi izvārīsies, tad pārtecināt caur marli un pievieno 1 ēdamkaroti degvīna vai spirta. Ielej izsmidzinātājā un apsmidzina istabu.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 72%

0%

Šo līdzekli pret mušām var lietot pastāvīgi – nekādu diskomfortu cilvēkiem tas nerada, bet mazos kukaiņus atbaida vienkārši lieliski.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru