FBI pētījumā tiek atklāts, ka tieši šīs zodiaka zīmes ir pašas bīstamākās un no tām ir jāpiesargās

11.Ūdensvīrs

Ūdensvīri ļoti vērtē taisnīgumu un viņu raksturā pat neietilpst melošana un krāpšana. Viņus ir grūti aizskart, jo viņi izturās ļoti pieauguši.

10.Lauva

Lai jūs nebaida lauva – tas ir tikai liels kaķis! Stāsta, ja Lauva nogalina, tad tikai dēļ uzmanības trūkuma… Neko jau!

9.Svari

Mēs visi zinām, ka Svari ir taisnīgi, laipni un pacietīgi cilvēki, bet viņi izdarījuši vairāk slepkavību nekā Lauva un Dvīņi un tas ir ļoti negaidīti!

8.Jaunava

Jaunava nav visizteiktākais psihopāts, bet mēdz dusmu iespaidā arī nogalināt bez mazākās vilcināšanās. Tomēr ir vērts atzīmēt, ka Jaunava ir vairāk pakļauti zādzībām un krāpšanai, nevis slepkavībām.

Lasi vēl: Riebīgs un rupjš horoskops par katru zodiaka zīmi – kā naglai pa galvu!

7.Zivis

Domājiet, ka Zivis ir jaukumiņi? Jūs rūgti maldāties! Slavenie slepkavas bija dzimuši zem Zivs zodiaka. Viņi ir klusi, tādēļ uz viņiem aizdomas vismazāk kritīs.

6.Mežāzis

Mežāzis var pielīdzināt sērijveida slepkavai. Policistiem šādus noziedzniekus ir grūti noķert, jo viņi lieki netrokšņo un cilvēkos neizrādās. Mežāži nenogalina bieži, bet kad nogalina tad upuris ir jau sen noskatīts.

5.Auns

Auni ir ietiepīgi un skarbi un nemaz neizbrīna, ka viņi šajā topā ieņem piekto vietu. Viņš izgāž savas dusmas uz pilnīgi visiem cilvēkiem. Nemēdz turēt ļaunu prātu ilgi.

4.Vērsis

Vērša raksturs – tās ir vienkārši šausmas! Viņu ir ļoti grūti saprast un iepazīt. Visbiežāk Vērši ir slepkavas un izmantotāji, kuri savus upurus nogalina vienkārši prieka pēc.

3.Strēlnieks

Un tā top 3! Strēlniekam nepatīk iespringt uz sīkumiem, tādēļ viņu grūti ir izvest no pacietības. Viņš ir spējīgs pat uz simtiem cilvēku nonāvēšanu un viņu tas it nemaz nebiedē!

2.Skorpions

Skorpions ieņem otro vietu šajā topā un tas nevienu nemaz neizbrīna! Ar Skorpiona zīmē dzimušajiem ir jāprot komunicēt, ja tu to neproti, tad sagatavojies, jo tava dzīve pārvērtīsies par elli! Būt Skorpiona ienaidnieku sarakstā neviens negribētu, jo viņš visu klusi vēros un īstajā brīdī iedzels tieši sāpīgākajā vietā. Viņi nogalina sava prieka pēc, lai redzētu ienaidnieku ciešanas un mokas.

1.Vēzis

Starp maniakiem ierindojas pirmajā vietā Vēzis un pelnīti! Viņi pārsvarā nogalina tieši greisirdības dēļ. Ar viņu veidot attiecības arī ir ļoti grūti.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru