Džūlija Vanga: apvārdojam gredzenu aizsardzībai, veiksmei un naudai!

Sakāmvārdi gredzena apvārdošanai

Lasi vēl: 7 pazīmes, ka tavs partneris nav tev galīgi piemērots. Varbūt ir vērts aizdomāties?

No rīta, kad pamostaties, pieskarieties savam gredzenam un sakiet: “Lai mana diena ir veiksmīga, visu sasniegt es varu!” Šī sakāmvārda dēļ jūsu diena būs ļoti produktīva un izdevusies, iespējams, jūs spēsiet realizēt visus savus plānus.

Pirms dodaties ārā no mājas, lai dotos uz darbu, noņemiet gredzenu no pirksta, ielieciet to plaukstā un sakiet: “No mājas ārā dodos ar veiksmi, lai tā visu dienu manim līdzās ir.” Pēc tam, kad būsiet to pateikuši, gredzenu uzlieciet atpakaļ uz pirksta un visas dienas garumā ne reizi nenoņemiet to nost. Šādi jūs vainagosieties panākumos, jo jebkādas jūsu darbības sniegs jums labumu.

Lai darba pārrunas noritētu kā nākas, pirms tiksanās noņemiet gredzenu nost un ielieciet to kabatā, paralēli sakot: “Veiksme mana – nepamet mani ne uz sekundi!” Pateicoties šim sakāmvārdam, jūs spēsiet rast atbildi uz ikvienu jautājumu, turklāt noteikti iegūsiet kolēģu un vadības cieņu.

Lasi vēl: 6 pazīmes, kas var liecināt par to, ka jums ir trombs

Nebūt nav tik viegli noķert veiksmi aiz astes. Taču jūs noteikti varat atvieglot sev šo uzdevumum, ja katru vakaru pirms došanās gulēt, paskatoties uz gredzenu, teiksiet šādus vārdus: “Kaut nākamā diena būtu vēl veiksmīgāka par šodienu!” Tieši pateicoties šai frāzei, neviena diena nebūs bezjēdzīga.

Sakāmvārdi gredzena apvārdošanai aizsardzībai

Briesmas var mums uzglūnēt visnegaidītākajos veidos un brīžos. Lai izvairītos no nepatikšanām un problēmām, katru dienu, pirms došanās ārā, noņemiet gredzenu no pirksta, cieši saspiediet to savā plaukstā un sakiet: “Gredzentiņ manu, kļūsti par manu sargu!” Pateicoties šai īsajai frāzei, jūs visu dienu būsiet pasargāti.
Ja jūs jūtat, ka jums draud briesmas, paberzējiet savu gredzenu un sakiet: “Neviens un nekas nespēs nodarīt man ļauna. Tu mani aizsargā.” Jūs varat šos sakāmvārdus atkārtot tik daudz, cik nepieciešams.
Ja jūs iegādājāties jaunu gredzenu, pirms tā uzvilkšanas sakiet: “Gredzentiņ, esi mans sargs jebkurā brīdī.” Un kopš šī brīža gredzens būs kļuvis par jūsu sargu, tādēļ vienmēr parūpējieties, lai tas ir līdzās.
Ja jūs atrodaties līdzās cilvēkam, kurš neiedveš jūsos uzticību, slepus paberzējiet savu gredzenu un klusītēm pie sevis sakiet: “Esmu aizsargāts. Tu nespēsi man nodarīt pāri. Tu nenostādīsi savus spēkus pret mani.” Pēc tam centieties aizdzīt prom bailes, lai neviens nespētu jums nodarīt pāri.

Sakāmvārdi gredzenam: naudas piesaistīšanai

Algas dienā sažmiedziet rokās gredzenu un sakiet: “Mani ienākumi – palielinieties, bet nauda būs manās rokās.” Neaizmirstiet katru reizi atkārtot šos vārdus, un jūs pamanīsiet, ka jau pavisam drīz uzlabosies jūsu finansiālā situācija.
Iegādājāties jaunu gredzenu un lieciet to makā, taču tieši pirms ielikšanas sakiet šo: “Piesaisti naudu manam maciņam, bagātību manai dzīvei.” Gredzenam obligāti jābūt zelta vai sudraba: rotaslietas no citiem materiāliem neatnesīs jums nekādus rezultātus.

Jums noteikti mājās ir slepena vieta, kur jūs glabājat savu naudu. Lai ienākumi tikai palielinātos, ielieciet tur klāt gredzenu un sakiet: “Naudas būs vairāk, maks kļūs biezāks.” Ja jūs atstāsiet gredzenu starp šo naudu, jau pavisam drīz sajutīsiet finansiālā stāvokļa uzlabošanos.

Pirms jūs apmaksājat jebkādu pirkumu, paskatieties uz savu gredzenu un sakiet: “Tēriņi ātri aug, bet ienākumi aug vēl ātrāk.” Ar šī sakāmvārda palīdzību iepirkšanās nesīs jums baudu, bet iztērētā nauda jau pavisam drīz atnāks atpakaļ, iespējams, pat divtik.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru