Dvīņiem daudz darba, bet Svarus māks šaubas; Dienas horoskops 6. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kas katras zodiaka zīmes pārstāvjus sagaida ceturtdien, 2023. gada 6. aprīlī.

Astrologi atzīmēja, ka šis būs augsta cilvēka iekšējā potenciāla laiks, kad varēsi izvirzīt sev svarīgus mērķus.

Tribīne žurnālisti strādāja ar horoskopu.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Auniem šajā dienā astrologi iesaka nodarboties ar radošām aktivitātēm. Esiet aktīvs un aktīvs, tiecieties darīt kaut ko neparastu. Turklāt jūs būsiet pārliecinošāks nekā jebkad agrāk un piesaistīsiet sev pietiekami ietekmīgus cilvēkus. Arī personīgo attiecību sfērā notiks kardinālas pozitīvas pārmaiņas.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Vērša partnerattiecības būs ļoti grūti veidojamas. Daudzi līgumi būs jāpārskata. Rīkojieties uzmanīgi un nesasteidziet lietas – rezultātu saņemsiet tikai pēc kāda laika. Droši varat paļauties uz draugu, kā arī radu un tuvu cilvēku palīdzību.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņiem šajā dienā būs jāpaveic milzīgs darbs, kas tev nemaz nepatīk un nesagādā prieku un gandarījumu. Vakaru aizēnos pārpratumi un neizpildīti solījumi. Jums būs jāattaisnojas un jāatvainojas, un autoritātes saglabāšana būs grūts uzdevums. Rīkojieties ļoti uzmanīgi un apzināti – un visas problēmas var veiksmīgi atrisināt.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Šī diena Vēžiem būs nestabila gan profesionālajā, gan personīgajā jomā. Tev ir svarīgi objektīvi izvērtēt aktuālos notikumus un necensties sapņot un uzsākt nereālus projektus. Tev būs daudz šķēršļu un apstākļu, taču strādāsi lieliski. Galvenais ir nekonfliktēt ar citiem un cienīt citu cilvēku nostāju.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvām šajā dienā vajadzētu iesaistīties pašizpausmē un savas autoritātes stiprināšanā. Nemēģiniet apspiest radošos impulsus. Pateicoties viņiem, varēsi atklāt jaunus ienākumu avotus, palielināt izredzes gūt panākumus, pielietojot situācijām nestandarta pieeju.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavas šajā dienā ir kontrindicētas satraukumam un rūpēm par nesvarīgām problēmām. Pat nemēģiniet novirzīt savu problēmu risinājumu uz partneriem un citiem cilvēkiem. Labāk izmantojiet savu šarmu un ieklausieties savā intuīcijā. Šajā laikā sapņi būs pravietiski.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Visas Svaru neveiksmes šajā dienā būs saistītas ar pašu zīmes pārstāvju šaubām par sevi un izklaidību. Pēcpusdienā situācija uzlabosies, atradīsi iekšēju mieru un līdzsvaru. Jums patiks tikšanās ar draugiem un siltas sarunas ar ģimeni un draugiem.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioniem šī būs mājsaimniecības un biroja darbu diena, kas radīs īstu satraukumu un apjukumu. Nepadodies šķēršļu priekšā un konsekventi un neatlaidīgi veic iecerētās darbības gan profesionālajā sfērā, gan personiskajās attiecībās.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlnieki varēs izveidot veiksmīgas aktivitātes un izveidot uzticamu finanšu platformu, pateicoties smagam darbam, centībai un neatlaidībai. Vakaru veltiet ģimenei un draugiem, kā arī parūpējieties par savu veselību un bērniem.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Šajā dienā Mežāzim var pievilt intuīcija. Turklāt jums būs jāveic ne pārāk patīkami uzdevumi. Rezultātā jūs sagaida neapmierinātība un nogurums. Neļaujiet negatīvām jūtām un domām pilnībā sabojāt jūsu garastāvokli.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīrs spēs gūt panākumus dažādos komercdarījumos. Jūs varat droši riskēt – risks šajā laikā ir pamatots. Jums jābūt organizētam un konsekventam. Iespējami konflikti ar radiniekiem un tuviem cilvēkiem, un īpaši ar bērniem. Starp jums būs pārpratumu bezdibenis.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivju dzīves potenciālam šajā dienā būs tendence pieaugt. Daudzi zīmes pārstāvji vairos radošumu un intuīciju. Astroloģe iesaka apmeklēt templi, izrādīt žēlastību, rūpēties par trūcīgiem bērniem un veciem cilvēkiem un izpildīt lūgumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru