Dvēseles radiniekus vieno maģiska un neaprakstāma saikne. Pazīmes pēc kurām tu vari uzzināt kurš ir tavs dvēseles radinieks!

3.Jūs vienkārši saprotat viens otru.

Vai esi savā dzīvē saticis divus cilvēkus, kuri gluži vienkārši pabeidz viens otra teikumus. Daži cilvēki uzskata, ka tās ir sekas tam, ka kopā pavadīts pārāk ilgs laiks, bet citi atkal uzskata, ka tā ir dvēseles radinieku saikne. Tu vari to izjust, runājot ar labāko draugu/draudzeni, savu māti vai tēvu, bet tas ir citādāk, kad šāda sapratne ir ar mīļoto cilvēku. Un tā tikpat labi var liecināt, ka esat viens otra dvēseles radinieks.

4.Tu iemīlies viņa/viņas trūkumos.

Nevienas attiecības nav perfektas, un pat dvēseles radinieku attiecībās pieredzami arī sliktāki brīži. Tomēr dvēseles radinieku saiti ir daudz grūtāk pārraut, jo viņi viegli prot pieņemt viens otra trūkumus, viņi pat spēj tos iemīlēt.

5.Attiecības ir intensīvas.

Dvēseles radinieku attiecības var būt intensīvākas, salīdzinot ar tā dēvējamajām „normālām” attiecībām, gan labā, gan sliktā veidā. Bet svarīgākais ir tas, ka saskaroties ar sliktākām situācijām, jūs abi koncentrējaties uz problēmas atrisināšanu un spējat redzēt tālāk par negatīvo brīdi.

6.Jūs esat garīgi nešķirami.

Dvēseles radinieki bieži vien izveido garīgo saikni gluži kā dvīņi. Piemēram, viņi var izdomāt piezvanīt viens otram vienā un tajā pašā laikā. Dzīve var viņus nošķirt, bet dvēseles radinieku prāti vienmēr ir vienā toņkārtā.

7.Jūs jūtaties droši un pasargāti viens otra klātbūtnē.

Neatkarīgi no otras pusītes dzimuma, viņā vai viņa spēj likt tev justies droši un pasargāti. Dvēseles radinieks reizēm šķiet kā sargeņģelis. Persona, kas tevī attīsta nedrošības sajūtu un pastiprina iekšējos konfliktus, nav tavs dvēseles radinieks.

8.Tu nespēj iedomāties savu dzīvi bez viņas (viņa).

Dvēseles radinieks ir kāds, no kura tu tā vienkārši nespētu aiziet. Ja esi ar cilvēku, bez kura nespēj iztēloties savu dzīvi, tu esi ar dvēseles radinieku.

Lasi vēl: Ko vajadzētu paspēt līdz jaunajam gadam? Ieklausieties ekstrasenses padomos!

9.Jūs skatāties viens otram acīs.

Dvēseles radiniekiem piemīt tendence skatīties acīm vairāk, nekā to dara vidusmēra pāri. Tas ir gluži dabiski dvēseles radiniekiem. Skatīšanās acīs, nodibina spēcīgāku kontaktu un pauž uzticību un mīlestību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru