Dāvanas, kuras mums sūta mirušo tuvinieku dvēseles, bet mēs tās pat neievērojam…

Bites, tauriņi, putni
Šie mīļie un jaukie dabas radījumi domāti ne tikai tādēļ, lai cilvēki varētu ar tiem priecēt acis, bet arī tam, lai mūsu tuvinieki no aizsaules spētu ar mums komunicēt. Tāpat, kā eņģeļi ir Dieva sūtņi, tā arī mazās, spārnotās radības ir šeit, lai mūsu aizgājušie tuvinieki spētu par sevi likt zināt. Līdzko ieraugāt kādu no šīm radībiņām sev līdzās, uzreiz iedomājieties par kādu no saviem aizgājējiem. Tas palīdzēs izveidot saikni ar viņu un, iespējams, saņemt kādu ziņu.

Lasi vēl: Ko darīt ar mirušo radinieku fotogrāfijām?
Gliemežvāki
Ja jums ir izdevies atrast gliemežvāku tam pavisam netipiskā vietā, tālu prom no jūras, tas liecina par to, ka kāds no viņsaules cenšas ar jums sazināties. Ja šāds gliemežvāks atrodas jums pa ceļam, to noteikti nepieciešams pacelt un ņemt sev līdzi, jo tā ir mirušā cilvēka dāvana.
Spīdīgi apļi fotogrāfijās
Vai vainīgi ir putekļi uz objektīva, vai varbūt tomēr radinieki no viņsaules, kas cenšas sazināties ar jums? Pārbaudiet savu kameru: ja ar kameru viss ir vislabākajā kārtībā un tā ir tīra, tad tie noteikti ir jūsu aizgājušie radi, kas cenšas ar jums sazināties.
Monētas
Jau no seniem laikiem ir ticējums, ka atrasta monēta liecina par jūsu mirušo radinieku centieniem ar jums sazināties. Tiek lēsts, ka brīdī, kad cilvēks atrod monētu, tam blakus atrodas kāds mirušais radinieks, cenšoties viņu pasargāt, mīlēt un cienīt.
Skaitļi
Ja jūs nemitīgi piefiksējat kādu konkrētu skaitli vai jums acīs nemitīgi iekrīt skaitļi, kas saistīti ar kādu konkrētu mirušo cilvēku (svarīgs datums viņa dzīvē, mīļākais skaitlis, dzimšanas diena utt.), tas nozīmē, ka šis cilvēks sūta jums sveicienus. Noteikti piefiksējiet, kas tas ir par skaitli, un centieties izanalizēt situāciju.
Mūzika
Ja kaut kur pēkšņi sāk skanēt dziesma, kas jums atgādina par aizgājušo cilvēku, tad tā nav vienkārša sakritība. Ļoti bieži šāda mūzika mums atauš konkrētas atmiņas, un ne velti, jo mūsu radinieki šādi cenšas mums par sevi atgādināt.
Sapņi
Jums sapnī var rādīties teju jebkas. Taču, ja jūs sapnī redzat aizgājušo cilvēku, tad ne mirkli varat pat nešaubīties – to jums sagādāja šis cilvēks. Attiecieties pret šādiem sapņiem ar pilnu nopietnību, izanalizējiet tos un centieties saprast, ko tieši jums šis cilvēks cenšas pateikt.
Spalvas
Daudzkrāsainas spalvas ir ļoti izplatīta aizgājēju dāvana. Putnu spārni ceļ viņus debesīs, šādi ļaujit nokļūt viņiem daudz tuvāk klāt mirušajām dvēselēm – daudz tuvāk nekā to var izdarīt cilvēks. Tieši tādēļ mirušās dvēseles izmanto spalvas kā signālu saviem tuviniekiem uz zemes. Ja jums gadās pa ceļam ejot ieraudzīt putna spalvu, paceliet to un skaļi nosauciet mirušā cilvēka vārdu (protams, ja jums tajā brīdī tas nerada problēmas). Tādā veidā jūs ziņojat savam tuviniekam, ka jūs viņu atceraties un viņš var jūs turpināt sargāt no mākoņa maliņas.
Viens telefona zvans
Ja jūsu telefons iezvanījās tikai vienu reizi, tas var liecināt par to, ka jūsu tuvinieks cenšas ar jums sazināties. Ļoti daudzi cilvēki apgalvo, ka viņi pat gadiem pēc tuva cilvēka zaudējuma laiku pa laikam dzirdot vienu signālu telefona zvanā. Visbiežāk, protams, tas ir tieši pēc zaudējuma. Tā vien šķiet, ka cilvēks, kas tikko aizgājis, ziņo, ka veiksmīgi nonācis debesīs.

Lasi vēl: Cepeškrāsnī pagatavojams vistas šašliks ar kartupelīšiem, kurš tevi sajūsminās!
Apstājies pulkstenis
Ļoti bieži gadās tā, ka tad, ja kāds nomirst, apstājas pulkstenis. Ja gadījumā pulkstenis, kas visu laiku strādājis ļoti labi, pēkšņi apstājies laikā, kas jums kaut ko nozīmē, tad ziniet, ka šis aizgājējs vēlas ar jums sazināties. Mēdz gadīties arī tā, ka pulkstenis, kas ilgi nav strādājis, pēkšņi sāk strādāt. To arī vajadzētu uztvert kā signālu no viņsaules.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru