Četras zodiaka zīmes, kurām 2018. gada janvāris būs īpaši veiksmīgs

Skorpions
Skorpionus veiksme nepamet! Jupiters ir tas, kas nodrošina Skorpioniem ilgstošo veiksmes maratonu, kas sākās jau 2017. gada oktobrī. Janvārī šīm zodiaka zīmēm palīdzēs vēl arī Marss. Sarkanās planētas enerģija uzlabo un palielina Skorpionu aktivitāti, motivē tos un palīdz pārvarēt grūtības. Tieši janvārī ir “jāķeras vērsim aiz ragiem”, kamēr planētas palīdz apiet konkurentus bez jebkādām problēmām.

Lasi vēl: Ignorējiet cilvēkus, kuri nemitīgi žēlojas – viņi atņem jūsu enerģiju
Veiksme Skorpionus sagaida jebkādā jomā. Iespējamas interesantas iepazīšanās, kopīgi braucieni un jauni piedzīvojumi. Vientuļos šīs zodiaka zīmes pārstāvjus sagaida izmaiņas personīgajā dzīvē. Mīlas romāns, kas tiks uzsākts janvārī, solās kļūt spilgts un prātā paliekošs vēl ilgu laiku.

Vēzis
Vēžiem veiksme stāvēs līdzās gan lielos, gan mazos darbos. Janvāra pirmajā daļā būs pilnmēness viņu zodiaka zīmē. Šādu gada iesākumu var uzskatīt kā ļoti laimīgu šīs zodiaka zīmes un ūdens stihijas pārstāvjiem. Otrajā mēneša daļā Vēži sajutīs Baltā Mēness atbalstu, kas pastiprinās viņu intuīciju, radot iespēju viņiem pašrealizēties.
Janvāris atnesīs pozitīvas pārmaiņas gan darba, gan mīlas dzīvē.

Ražīga sadarbība atnesīs jums materiālo labklājību un atvērs jaunas perspektīvas. Jaunas attiecības novedīs pat pie bildinājuma. Ģimenes dzīve tiks nokrāsota košos toņos, uzlabosies emocionālā tuvība un seksuālā kāre partneru starpā.

Lauva
Janvāris sniegs Lauvām iespēju kāpt pa karjeras kāpnēm. Viņiem izdosies veiksmīgi nodibināt kontaktus ar tiem, kas pat īsti tos nevēlas dibināt. Lieliski tiks noskaidroti jautājumi, kas saistīti ar nekustamo īpašumu. Nav izslēgts fakts, ka tuvāko mēnešu laikā Lauvas varētu kaut kur pārcelties.

Lasi vēl: Šīs kartupeļu pankūkas uz tava galda tiks novērtētas vienmēr – manas iecienītākās!
31. janvārī būs Mēness aptumsums šajā zodiaka zīmē. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem tas kļūs par ļoti nozīmīgu brīdi. Debesu pārstāvji ietekmēs attiecības ar mīļoto cilvēku. Lai zvaigznes Lauvām nestu tikai to pašu labāko, tām nepieciešams daudz vairāk uzmanības un sirds siltuma veltīt savai otrai pusītei.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru