Bīstamās atlaides. Ko nepirkt melnajā piektdienā

Ko nepirkt 2023. gada melnajā piektdienā, kā arī to, kā pareizi iepirkties šādās izpārdošanās.

Rudens beigās visi tradicionāli gaida Melno piektdienu, lai iegādātos preces ar lielām atlaidēm. Šogad tā iekrīt 24. novembrī. Ir svarīgi izvairīties no dažiem pirkumiem šajā dienā, lai vēlāk to nenožēlotu.

Mēbeles

Ja vien jums nav nepieciešams nomainīt gultu vai galdu, Melnajā piektdienā nevajadzētu pirkt mēbeles un novērst uzmanību no svarīgākiem pirkumiem.

Turklāt dažāda veida mēbelēm dažādos gadalaikos var tikt piemērotas atlaides. Ja meklējat āra mēbeles, vislabāk pirkt vasaras beigās vai rudens sākumā, kad mazumtirgotāji sāk atbrīvoties no sezonas krājumiem.

Juvelierizstrādājumi

Neatkarīgi no tā, vai vēlaties iegādāties saderināšanās gredzenu vai vienkārši svētku dāvanu, negaidiet, ka “melnās piektdienas” laikā atradīsiet labākos juvelierizstrādājumu piedāvājumus.

Ja meklējat vislabāko cenu, iepērcieties pēc svētkiem janvārī. Tieši tad jūs varat atrast labas juvelierizstrādājumu izpārdošanas.

Lasi vēl: “Dārgas” sievietes manikīrs: šie 7 noteikumi palīdzēs padarīt jūsu rokas skaistākās

Ziemas apģērbs

Melnās piektdienas laikā veikalos parasti ir lielas atlaides apģērbiem. Tomēr tikai ne ziemas apģērbiem.

Iespējams, jūs varat atrast lieliskus piedāvājumus rudens apģērbiem. Taču, ja vēlaties atjaunināt savu ziemas garderobi, jums labāk veiksies atrast izdevīgus piedāvājumus janvārī un februārī.

Izņēmums tomēr ir apavi, un jūs varat rēķināties ar lieliskiem apavu izpārdošanas darījumiem Melnajā piektdienā, īpaši zābakiem un sporta apaviem.

Svētku dekori

Novembrī daži cilvēki sāk aktīvi domāt par svētku rotājumiem, taču tas nav labākais laiks, lai iepirktos dekoriem. Tas ir tāpēc, ka šīs preces ir ļoti pieprasītas Melnās piektdienas laikā.

Meklējiet šo priekšmetu cenu samazinājumus pēc Ziemassvētku brīvdienu beigām.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru