Bijusī Pugačovas meitas auklīte pastāsta visu patiesību par dzīvi iekš slavenās ģimenes

Zvaigžņu pārim ne vienmēr ir pietiekoši daudz laika, lai rūpētos par bērniem, tādēļ dvīnīšiem bija nepieciešama auklīte. Valentīna Judina divus gadus pavadīja pāra mājā un bija līdzās bērniņiem kopš viņu pirmās dienas.
Intervijā sieviete atzina, ka Liza ir fantastisks un ļoti paklausīgs bērns. Kas ir pats svarīgākais – viņa ir mierīga un nav kaprīza.

Lasi vēl: Lai izvadītu no organisma visu, kas dienas laikā ticis apēsts, pirms gulētiešanas dzeriet šo maisījumu
Auklīte stāstīja, ka bērniem tika šūtas drēbītes, ko darīja Allas Pugačovas stiliste Ališers. Viņa strādāja vienā mājā ar bērniem, kur arī uzturējās.
“Kad bērni ir pavisam maziņi, viņiem nepieciešama nemitīga uzraudzība. Ar Lizu man ļoti paveicās. Viņa teju vispār netraucēja, no rītiem ļāva man pagulēt. Daži bērni ceļas jau sešos no rīta, bet Liza cēlās ap deviņiem,” stāsta Valentīna. Pašlaik Judina nolēma doties prom no sava darba, lai pievērstos savam hobijam – drēbju modelēšanai.
“Kad šķīros no Lizas, ļoti raudāju. Šī brīnišķīgā, mīļā meitenīte sniedza man tik daudz fantastisku emociju. Līdz šim brīdim skumstu pēc viņas,” ar šādu teicienu savu runu noslēdza Valentīna.

Lasi vēl: Lūk, tik ātri alkoholiskie dzērieni pazūd no mūsu organisma. Ātrāk par šo pie stūres nesēdies!
Laimi un veselību gan bērniņiem, gan vecākiem!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru