Bērniem, kuri dzimuši decembrī, ir priekšrocība pārējo priekšā. Jaungada dāvaniņas!

Jūs variet domāt, ka nav gadalaika, kurš būtu labāks bērna dzimšanai, bet izrādās ir nianses, raksta Shared.

Pēc zinātnieku domām, decembris – ideāls laiks bērna dzimšanai vairāku iemeslu dēļ. Kaut gan jūs variet arī neticēt, tāpēc, ka visi, kuri piedzimuši decembrī, droši vien jau sūkstījās, cik nepatīkami ir konkurēt ar Ziemassvētkiem un Jauno gadu. Pastāv daudzi pētījumi, kuri parādīja, ka piedzimt decembrī – tas patiešām ir labākais laiks, un lūk kāpēc:

Decembra bērni labāk guļ.

Pētījumi parādīja, ka decembrī dzimušie bērni iemiga ātrāk un agrāk, nekā vasarā dzimušie. Ne tikai šis, bet arī vēl kāds pētījums parādīja, ka decembra bērni statistiski lielākā varbūtībā būs cīruļi, nekā tie, kuri dzimuši atlikušajos vienpadsmit gada mēnešos.

Decembra bērni ilgāk dzīvo.

Ja jūs gribiet, lai jūsu bērni iegūtu vislabākās iespējas nodzīvot līdz 100 gadiem, tad sarīkojiet viņam decembrī dzimšanas dienu. Pētījums parādīja,ka apbrīnojami daudzi decembrī dzimušie cilvēki nodzīvoja līdz 105 gadiem un vēl ilgāk.

Decembra bērniem vesela sirds.

Pētījumu rezultāti parādīja, ka cilvēkiem, piedzimušiem laikā no septembra līdz decembrim, ir zemāks sirds-As**svadu saslimšanu rādītājs, nekā pārējiem no mums, iespējams tas arī ir iemesls, kāpēc viņi dzīvo tik ilgi!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ita</cite>

    Tās ir muļķības, jo mans bērns arī dzimis decembrī un nav pirmā klasē, bet gan pēdējā.

Pievienot komentāru