Auns iesaistīsies strīdos, bet Svariem pretrunu pilna diena; Dienas horoskops 4. decembrim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šodienas diena nesīs skaidrību. Pat ja lietas nav perfektas, drīz vien situācija uzlabosies. Paliec mierīgs un neatklāj apkārtējiem savas problēmas.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem būs pretrunīga diena. Tevi gaida panākumi lietās, kas saistītas ar iesāktā turpināšanu, taču jaunie centieni var saskarties ar grūtībām.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem diena solās būt veiksmīga, taču ir nepieciešama piesardzība, īpaši uz ceļa. Vakarā ierosini sarunu, apņemies pabeigt novecojušus jautājumus.

Foto – Pexels

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlnieku sagaida interesanta diena, kurā tu uzzināsi daudz jauna. Tomēr tev vajadzētu atturēties no pārsteidzīgiem secinājumiem un būt modram, jo kāds var mēģināt tevi maldināt.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzis šodien aktīvi meklēs risinājumus, un viņiem izdosies atrast pareizās atbildes, izmantojot savas zināšanas, pieredzi un ekspertu padomus. Viss prasa piepūli, taču savu mērķu sasniegšana ir paveicama.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem šodien ir vēlme iesaistīties strīdā un pierādīt savu viedokli. Tomēr labāk izvairīties no konfliktiem, jo tie nedos rezultātu un var sabojāt attiecības ar apkārtējiem.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivis gaida sarežģīta diena, kuras laikā iespējami pārkāpumi. Šie nepatīkamie brīži var atstāt paliekošu iespaidu uz tavu dvēseli. Zvaigznes tev iesaka atklāti paust savas jūtas un neklusēt to cilvēku priekšā, kuri tevi aizskāruši.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru