Auniem jāmeklē jauni kontakti, bet Zivis var atrisināt ilgtermiņa problēmas; Dienas horoskops 17. janvārim visām zodiaka zīmēm

Trešdiena, 2024. gada 17. janvāris, sola spilgtu un neaizmirstamu dienas sākumu. Tomēr jāņem vērā, ka cilvēki būs īpaši jūtīgi un emocionāli, tāpēc ir svarīgi izrādīt taktu, komunicējot, svarīgās tikšanās un sarunās, iesaka pazīstamā astroloģe Andžela Perla.

Šī diena nesīs daudz jaunu un daudzsološu ideju, kā arī iedvesmu to īstenošanai. Tā ir ideāli piemērota sanāksmēm un sarunām. Tomēr pēcpusdienā jābūt uzmanīgam, risinot finanšu jautājumus, jo pastāv liels risks pieļaut neveiksmīgas kļūdas. Abiem žurnālisti noskaidroja, kas katru zodiaka zīmi sagaida šajā dienā saskaņā ar zvaigžņu eksperta prognozēm.

Uguns zīmes

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Aunam šodien vajadzētu pievērst uzmanību jaunu sakaru, domubiedru un partneru meklēšanai, jo no šīs sadarbības var būt atkarīgi turpmāko centienu rezultāti. Diena ir labvēlīga savstarpējas sapratnes veidošanai un konfliktu risināšanai. Darba vietā vari izrādīt nedaudz neformalitātes, būt maigāks un draudzīgāks ar kolēģiem. Iespējams uzsākt jaunu romānu, tostarp arī darba vidē. Tomēr, ja vien neesi gatavs nopietnām attiecībām, ieteicams izvairīties no flirta un neatbildēt uz izrādīto simpātiju, lai izvairītos no iespējamiem sarežģījumiem.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām šī diena solās būt auglīga, pateicoties apņēmībai, neatlaidībai, zināšanām un pieredzei. Tev nāksies risināt sarežģītus un sarežģītus jautājumus, taču tu spēsi tikt ar tiem galā. Svarīgus jautājumus var pārrunāt ar draudzenēm, iespējamas interesantas iepazīšanās. Vakars var beigties ar romantisku randiņu.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlnieki parādīs neatlaidību un nelokāmību, tieši un atklāti paužot savas domas. Godīgums un tiešums noderēs, lai atjaunotu taisnīgumu. Neprecētiem zīmes pārstāvjiem diena ir piemērota randiņiem un daudzsološu attiecību sākumam. Noskaņojums uz romantiku var atlikt visas lietas uz rītdienu, jo būs grūti koncentrēties uz nopietniem un atbildīgiem jautājumiem.

 

Zemes zīmes

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem šodien vajadzētu izrādīt īpašu uzmanību un maksimālu atbildību, jo no viņu rīcības ir atkarīga kopīga darba veiksme un gala rezultāts. Ieteicams izvairīties no dalības apšaubāmos projektos un avantūrās, kā arī izvairīties no cilvēkiem ar apšaubāmu reputāciju. Šajā dienā ieteicams neizrādīt pārmērīgu aktivitāti un iniciatīvu, kā arī ieklausīties pieredzējušāku cilvēku padomos. Jauna ideja var pavērt vēl neapgūtus apvāršņus un perspektīvas.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šodien ir svarīgi nesteigties uz priekšu pārāk karstasinīgi, ņemot vērā iespējamos neparedzētos apstākļus un grūtības. Tev ir pareizi jāplāno un jānosaka prioritātes, pievēršot uzmanību detaļām un niansēm. Pat mazākā kļūda var radīt negatīvas sekas. Iespējami maksājumu kavējumi, tāpēc ir vērts atturēties no nevajadzīgiem tēriņiem un rūpīgi izsvērt pirkumu nepieciešamību.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzim šī diena sniedz lielisku iespēju tikšanās, socializēšanās un pārrunu rīkošanai. Iespējams saņemt ienesīgu sadarbības piedāvājumu un iesaistīties kādā lietā, kas sniedz gandarījumu. Svarīgi būt gatavam iemācīties ko jaunu vai pat mainīt darbības sfēru. Personīgā dzīve var veiksmīgi attīstīties, taču nepieciešama lielāka maigums un delikātums, lai ar saviem jokiem neaizvainotu tuviniekus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru