Atpazīstat sevi? Trīs zodiaka zīmes, kas pārtrauks attiecības daudz ātrāk, nekā jūs paspēsiet pamirkšķināt

Dvīņi: satrauktais koķetis
Dvīņi, neskaitot sabiedrībā pieņemtos uzskatus, patiesībā ir romantiķi. Problēma ir tāda, ka viņi vēlas šīs jūtas izjust ar daudziem cilvēkiem vienlaikus, jo neprot aprobežoties tikai ar vienu. Tas nebūt nenozīmē, ka viņi krāpj savu partneri, viekārši Dvīņi ir pieraduši dalīt savu šarmu ar vairākiem cilvēkiem vienlaikus. Ja jūs ļausiet Dvīņiem apburt jebkuru apkārtējo, turklāt neizrādos greizsirdības jūtas, būsiet pārsteigti, cik ļoti viņi jums pieķersies. Problēma ir tajā, ka lielākā daļa cilvēku vienkārši nespēj ar to tikt galā. Ja jūs spējat saprast Dvīņus – ļoti labi, bet ja nē, viņi vienkārši nejutīsies ar jums kopā labi, tādēļ dosies cita – daudz saprotošāka partnera meklējumos.

Lasi vēl: Šī lieta tiek dēvēta par labāko kontracepcijas līdzekli. Tu būsi apmulsis, kad to uzzināsi…

Strēlnieks: savvaļas dzīvnieks
Strēlnieks izrāda savu neaptveramo interesi un kāri pēc piedzīvojumiem tāpat, kā pret attiecībām. Izpētīt visu jauno, ceļot, iepazīties ar dažādiem cilvēkiem, mācīties – lūk, kas pilnai laimei ir vajadzīgs ikvienam Strēlniekam. Ilglaicīgas attiecības pieprasa kompromisu un uzupurēšanos, taču ne viens, ne otrs neatbilst Strēlnieka principiem. Tas neļauj Strēlniekiem saglabāt ar kādu cilvēku ilgstošas attiecības.
Taču, ja viņi sastaps tik pat neatkarīgu cilvēku, kas ir ar mieru piedalīties viņu avantūrās – Strēlnieks uz visiem laikiem paliks ar viņu. Šī zodiaka zīme noteikti vēlas atrast savu otro pusīti. Viņi saprot, ka viņu radniecīgā dvēsele kaut kur maldās gaidot. Viņu dzīvas mīla nesēž mājās, gaidot, kad pie viņa kāds atnāks.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru