Ar šo zodiaka zīmi tev ir 90% iespējamība apprecēties un radīt bērnus

Auns

Ja esi sieviete: Martā dzimusi – vislielākās izredzes apprecēt kādu, kas ir dzimis maijā, bet vismazākās ar kādu, kas dzimis augustā.

Ja esi dzimusi aprīlī, tad tev vislielākās izredzes ir apprecēties ar jūnijā dzimušu vīrieti, taču vismazākā iespēja, ka apprecēsies ar kādu, kas ir dzimis novembrī.

Ja esi vīrietis: Martā dzimušajiem vīriešiem lielas izredzes apprecēties ar janvāra sievieti, bet vismazākās ar jūlijā dzimušu.

Ja esi dzimis aprīlī, tad tev ir augstas izredzes apprecēties ar sievieti, kura dzimusi februārī, taču vismazākās ar kādu, kas dzimusi janvārī.

Vērsis

Ja esi sieviete: Ja esi dzimusi aprīlī, tad tev vislielākās izredzes ir apprecēt kādu, kas dzimis jūnijā, bet vismazākās ar kādu, kas dzimis novembrī.

Ja esi dzimusi maijā, tad tev vislielākās izredzes ir apprecēties ar decembrī dzimušu vīrieti, taču vismazākā iespēja, ka apprecēsies ar kādu, kas ir dzimis jūnijā.

Ja esi vīrietis: Aprīlī dzimušajiem vīriešiem lielas izredzes apprecēties ar februāra sievieti, bet vismazākās ar janvārī dzimušu.

Ja esi dzimis maijā, tad tev ir augstas izredzes apprecēties ar sievieti, kura dzimusi jūnijā, taču vismazākās ar kādu, kas dzimusi decembrī.

Dvīņi

Ja esi sieviete: Maijā dzimusi – vislielākās izredzes apprecēt kādu, kas ir dzimis decembrī, bet vismazākās ar kādu, kas dzimis jūnijā.

Ja esi dzimusi jūnijā, tad tev vislielākās izredzes ir apprecēties ar novembrī dzimušu vīrieti, taču vismazākā iespēja, ka apprecēsies ar kādu, kas ir dzimis oktobrī.

Ja esi vīrietis: Maijā dzimušajiem vīriešiem lielas izredzes apprecēties ar jūnija sievieti, bet vismazākās ar decembrī dzimušu.

Ja esi dzimis jūnijā, tad tev ir augstas izredzes apprecēties ar sievieti, kura dzimusi aprīlī, taču vismazākās ar kādu, kas dzimusi oktobrī.

Lasi vēl: Šis ir pašu neuzticīgāko vīriešu tops. Saka ka mīl, bet tajā pašā laikā guļ ar citām…

Vēzis

Ja esi sieviete: Jūnijā dzimusi – vislielākās izredzes apprecēt kādu, kas ir dzimis novembrī, bet vismazākās ar kādu, kas dzimis oktobrī.

Ja esi dzimusi jūlijā, tad tev vislielākās izredzes ir apprecēties ar jūnijā dzimušu vīrieti, taču vismazākā iespēja, ka apprecēsies ar kādu, kas ir dzimis martā.

Ja esi vīrietis: Jūnijā dzimušajiem vīriešiem lielas izredzes apprecēties ar aprīļa sievieti, bet vismazākās ar oktobrī dzimušu.

Ja esi dzimis jūlijā, tad tev ir augstas izredzes apprecēties ar sievieti, kura dzimusi jūnijā, taču vismazākās ar kādu, kas dzimusi martā.

Lauva

Ja esi sieviete: Jūlijā dzimusi – vislielākās izredzes apprecēt kādu, kas ir dzimis jūnijā, bet vismazākās ar kādu, kas dzimis martā.

Ja esi dzimusi augustā, tad tev vislielākās izredzes ir apprecēties ar augustā dzimušu vīrieti, taču vismazākā iespēja, ka apprecēsies ar kādu, kas ir dzimis septembrī.

Ja esi vīrietis:  Jūlijā dzimušajiem vīriešiem lielas izredzes apprecēties ar aprīļa sievieti, bet vismazākās ar februārī dzimušu.

Ja esi dzimis augustā, tad tev ir augstas izredzes apprecēties ar sievieti, kura dzimusi jūlijā taču vismazākās ar kādu, kas dzimusi novembrī.

Jaunava

Ja esi sieviete: Neatkarīgi no tā, kurā mēnesī tu esi dzimusi – augustā vai septembrī, tev vislielākās izredzes ir apprecēties ar kādu, kas ir dzimis tajā pašā mēnesī, kurā tu. Ja, piemēram, esi dzimusi augustā, tad vismazākās izredzes ir apprecēties ar kādu, kas dzimis septembrī, kamēr septembrī dzimušajām vismazākā iespēja apprecēties ar augustā dzimušu vīrieti.

Ja esi vīrietis: Augustā dzimušajiem vīriešiem lielas izredzes apprecēties ar jūlija sievieti, bet vismazākās ar novembrī dzimušu.

Ja esi dzimis septembrī, tad tev ir augstas izredzes apprecēties ar sievieti, kura dzimusi septembrī, taču vismazākās ar kādu, kas dzimusi aprīlī.

Svari

Ja esi sieviete: Septembrī dzimusi – vislielākās izredzes apprecēt kādu, kas ir dzimis septembrī, bet vismazākās ar kādu, kas dzimis aprīlī.

Ja esi dzimusi oktobrī, tad tev vislielākās izredzes ir apprecēties ar janvārī dzimušu vīrieti, taču vismazākā iespēja, ka apprecēsies ar kādu, kas ir dzimis jūnijā.

Ja esi vīrietis: Septembrī dzimušajiem vīriešiem lielas izredzes apprecēties ar septembra sievieti, bet vismazākās ar aprīlī dzimušu.

Ja esi dzimis oktobrī, tad tev ir augstas izredzes apprecēties ar sievieti, kura dzimusi janvāra, taču vismazākās ar kādu, kas dzimusi jūnijā.

Lasi vēl: Šīs 9 lietas tev noklusēs jebkurš pusaudzis, bet vecākiem par to ir jāzina!

Skorpions

Ja esi sieviete: Oktobrī dzimusi – vislielākās izredzes apprecēt kādu, kas ir dzimis janvārī, bet vismazākās ar kādu, kas dzimis jūnijā.

Ja esi dzimusi novembrī, tad tev vislielākās izredzes ir apprecēties ar novembrī dzimušu vīrieti, taču vismazākā iespēja, ka apprecēsies ar kādu, kas ir dzimis augustā.

Ja esi vīrietis: Oktobrī dzimušajiem vīriešiem lielas izredzes apprecēties ar janvāra sievieti, bet vismazākās ar jūnijā dzimušu.

Ja esi dzimis novembrī, tad tev ir augstas izredzes apprecēties ar sievieti, kura dzimusi jūnijā, taču vismazākās ar kādu, kas dzimusi aprīlī.

Strēlnieks

Ja esi sieviete: Novembra mēnesī dzimusi – vislielākās izredzes apprecēt kādu, kas ir dzimis novembrī, bet vismazākās ar kādu, kas dzimis augustā.

Ja esi dzimusi decembrī, tad tev vislielākās izredzes ir apprecēties ar augustā dzimušu vīrieti, taču vismazākā iespēja, ka apprecēsies ar kādu, kas ir dzimis maijā.

Ja esi vīrietis: Novembrī dzimušajiem vīriešiem lielas izredzes apprecēties ar jūnija sievieti, bet vismazākās ar aprīlī dzimušu.

Ja esi dzimis decembrī, tad tev ir augstas izredzes apprecēties ar sievieti, kura dzimusi maijā, taču vismazākās ar kādu, kas dzimusi jūlijā.

Mežāzis

Ja esi sieviete: Decembrī dzimusi – vislielākās izredzes apprecēt kādu, kas ir dzimis augustā, bet vismazākās ar kādu, kas dzimis maijā.

Ja esi dzimusi janvārī, tad tev vislielākās izredzes ir apprecēties ar martā dzimušu vīrieti, taču vismazākā iespēja, ka apprecēsies ar kādu, kas ir dzimis aprīlī.

Ja esi vīrietis: Decembrī dzimušajiem vīriešiem lielas izredzes apprecēties ar maija sievieti, bet vismazākās ar jūlijā dzimušu.

Ja esi dzimis janvārī, tad tev ir augstas izredzes apprecēties ar sievieti, kura dzimusi oktobrī, taču vismazākās ar kādu, kas dzimusi jūlijā.

Ūdensvīrs

Ja esi sieviete: Janvārī dzimusi – vislielākās izredzes apprecēt kādu, kas ir dzimis martā, bet vismazākās ar kādu, kas dzimis aprīlī.

Ja esi februārī aprīlī, tad tev vislielākās izredzes ir apprecēties ar aprīlī dzimušu vīrieti, taču vismazākā iespēja, ka apprecēsies ar kādu, kas ir dzimis jūlijā.

Ja esi vīrietis: Janvārī dzimušajiem vīriešiem lielas izredzes apprecēties ar oktobra sievieti, bet vismazākās ar jūlijā dzimušu.

Ja esi dzimis februārī, tad tev ir augstas izredzes apprecēties ar sievieti, kura dzimusi oktobra, taču vismazākās ar kādu, kas dzimusi martā.

Zivis

Ja esi sieviete: Februārī dzimusi – vislielākās izredzes apprecēt kādu, kas ir dzimis aprīlī, bet vismazākās ar kādu, kas dzimis jūlijā.

Ja esi dzimusi martā, tad tev vislielākās izredzes ir apprecēties ar maijā dzimušu vīrieti, taču vismazākā iespēja, ka apprecēsies ar kādu, kas ir dzimis augustā.

Ja esi vīrietis: Februārī dzimušajiem vīriešiem lielas izredzes apprecēties ar oktobra sievieti, bet vismazākās ar martā dzimušu.

Ja esi dzimis martā, tad tev ir augstas izredzes apprecēties ar sievieti, kura dzimusi janvārī, taču vismazākās ar kādu, kas dzimusi jūlijā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru