Apķērības un inteliģences pārbaude: Pārvietojiet divus sērkociņus tā, lai iegūtu divus laukumus

Šodien esam sagatavojuši jums mīklu, kas prasa inteliģenci un analītiskās prasmes. Aplūkojiet augstāk redzamo attēlu un pārvietojiet divas sērkociņus tā, lai izveidotos divi kvadrāti.

Vai jums tas izdosies?

Droši vien nav noslēpums, cik svarīgi ir saglabāt asu prātu. Mīklas atbildes atrašana nostiprina noteiktus nervu savienojumus starp smadzeņu šūnām. Tas savukārt veicina jaunu savienojumu veidošanos un palielina domāšanas ātrumu, kā arī uzlabo visus prāta procesus.

Svarīgi arī tas, ka katru reizi, kad minat rēbusu, jūsu smadzenes izmēģina visus iespējamos problēmas risināšanas variantus. Protams, ne visi no tiem būs pareizi. Tomēr šādā veidā jūs attīstāt savu alternatīvo domāšanu un pārsniedzat ierastās robežas.

Interesanti, ka, pēc zinātnieku domām, mīklas veicina arī dopamīna – hormona, kas ir saistīts ar atbilžu atrašanu, – veidošanos. Tas uzlabo motoriku, koncentrēšanās spējas, optimismu, pārliecību par pozitīvu iznākumu un koncentrēšanos. Kā redzat, mīklu risināšanai ir daudz priekšrocību.

Lasi vēl: Kāds vīrietis ASV pārvērta vecus bēniņus par garderobi savai sievai! Apskati rezultātu, jo tas ir iespaidīgi!

Starp citu, vai jau esat izpildījuši mūsu izaicinājumu? Nosacījumi ir vienkārši: pārvietojiet divus sērkociņus tā, lai izveidotos divi kvadrāti. No pirmā acu uzmetiena šķiet, ka tas ir grūts uzdevums, un daudzi interneta lietotāji tam piekritīs, saskaroties ar mūsu mīklu.

Patiesībā viss ir daudz vienkāršāk. Vispirms ir jāsaprot, ka divu kvadrātu izmēri nekur nav norādīti. Turklāt lielākā daļa sērkociņu jau ir sakārtoti tā, lai veidotu ģeometriskas figūras. Tāpēc mēs ierosinām vispirms izveidot pirmo kvadrātu. Mēs esam pārliecināti, ka ar otro jums nebūs problēmu.

Kā redzat, uzdevums nebūt nav sarežģīts. Viss, kas jums nepieciešams, ir koncentrēšanās un atjautība. Cik ilgā laikā jūs atrisinājāt šo mīklu? Vai jūs jau esat pārbaudījuši savu ģimeni un draugus ar šo uzdevumu?

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru