3 iemesli, kāpēc vīrietis ignorē sievieti, kas viņam patīk

Kāpēc vīrietis ignorē sievieti, kas viņam patīk? Šķiet, ka šāda situācija principā ir neiespējama, bet vismaz reizi katra meitene ar to saskaras.

Kāds var būt šādas dīvainas vīrieša uzvedības iemesls? Psiholoģe un attiecību speciāliste Dande Demiro norādīja, ka visbiežāk šādai rīcībai ir 3 iemesli.

Viņš nevēlas attiecības

Jūs varat patikt vīrietim, bet viņš, sapratis, ka jūs vēlaties nopietnas un stabilas attiecības, visu aptur. Iespējams, viņš ne tik sen pēc ilgām attiecībām ir izšķīries no kādas meitenes vai arī viņš ir devis priekšroku karjeras izaugsmei.

Jebkurā gadījumā viņš ir godīgs pret jums un pret sevi. Ja viņš šobrīd vienkārši nav gatavs nopietnam romānam un palielina distanci, lai ātrāk “iesaldētu” savas jūtas, – necenties piesaistīt viņa uzmanību. Vienkārši nodarbojieties ar savām lietām, vai, vēl labāk, dodieties uz randiņu ar kādu citu.

Viņš ir neizlēmīgs

Ja jūs domājat, ka visi vīrieši ir drosmīgi alfas, kas viegli uzaicina sev tīkamu meiteni uz randiņu, tad jūs kļūdāties. Iespējams, ka tavs mīļotais nav gluži izlēmīgs vai pat ir nepieredzējis mīlas lietās. Iespējams, kamēr jūs brīnāties, kāpēc viņš nav jums atsūtījis rožu pušķi vai vismaz pierakstījies jūsu Instagram kontā, viņš konsultējas ar draugiem par to, kā vislabāk jūs pārsteigt. Un, protams, likt tev iemīlēties viņā.

Lasi vēl: Nogatavojies avokado: kā to izvēlēties

Viņš ir manipulators

Vīrietis var parādīties un pazust no redzesloka, jo manipulatīvas attiecības ir vienīgās attiecības, ko viņš prot veidot. Šādas uzvedības mērķis ir likt tev domāt par viņu, iesaistīt tevi viņa spēlē un satraukt tevi. Šo metodi dēvē par “auksto dušu”.

Ja sastopaties ar šādu vīrieti, tad izturieties atturīgi un “neticiet” viņa stratēģijai, proti, vienkārši ignorējiet mēģinājumus ar jums manipulēt. Rezultātā viņš vai nu pazudīs, vai arī tomēr nolems būt godīgs un piedāvās jums ko vairāk nekā “amerikāņu kalniņus”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru