Šokējoši jauneklīgā vecāmāte, kas 61 gada vecumā reklamē peldkostīmus, atklāj sava lieliskā izskata noslēpumu

Satriecoši izskatīgā Jazemīna Rossi atklāj, ka viņa ir pateicīga vienam ikdienas skaistumkopšanas produktam par savu tvirto ādu, turklāt šī lieta noteikti atrodas arī tavā virtuvē!

61 gadu vecā Jazemīna daudzus pārsteigusi ar savu izskatu. Francijā dzimusī daiļava skaidro, ka viņas skaistuma noslēpums ir olīveļļa! Jā, tieši tik vienkārši! Ar to katru dienu jāieziež sejas āda, lai tā būtu veselīga un starojoša.

Tāpat sieviete reizi nedēļā pati mājās pagatavo olīveļļas un cukura sejas skrubi, lai attīrītu ādu no atmirušajām šūnām.

 Yazemeenah, who was born in France, says the secret to her incredible complexion is rubbing olive oil on it everyday

Lielāko izrāvienu kā modele Jazemīna piedzīvoja tikai 45 gadu vecumā, lai arī modeles gaitas uzsāka būdama 28 gadus veca, kopš tā brīža pieprasījums pēc viņas modes industrijā tikai audzis.

Viņa visu mūžu ievēroja veselīgu dzīvesveidu, kā arī sekoja līdzi tam, lai uzturā lietotie pārtikas produkti būtu veselīgi un uzturvielām bagāti.

Matus Jazemīna kopj katru dienu ieziežot to galos rapšu eļļu.

 The stunning model got her big break in modelling aged 45 and due to her characteristic white hair and flawless skin, has been in hot demand ever since

 In addition to her daily olive oil application, once a week she makes a homemade scrub of olive oil and fine sugar to exfoliate her skin

Avots: thesun.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru