97% Nivea krēmu lietotāji nezina šī produkta galvenās īpašības – lūk, kādas tās ir!

Pret sausu ādu uz elkoņiem
Ļoti daudziem cilvēkiem ir sausa āda uz elkoņiem. Nivea ir ideāls mitrinošais krēms, kas padarīs jūsu ādu maigu un gludu.
Pret sausām rokām
Tā ir izplatīta problēma tiem, kas tās ļoti bieži ūdenī mazgā. Taču tagad jums vairs nebūs jāpērk dārgi rokas krēmi. Jums atliks vien izmantot Nivea, jo tas ir ļoti spēcīgs mitrinošais krēms, kas vienā rāvienā sniegs jūsu rokām zīdainu maigumu. Tāpat krēms sniedz pārsteidzošus rezultātus arī sausiem ceļgaliem un pēdām.
Dermatīta profilakse un ārstēšana
Ļoti bieži cilvēki cieš no dermatīta, ko izraisa pārāk koncentrētu tīrīšanas līdzekļu, krēmu, ziepju un citu produktu lietošana. Tas var radīt ekzēmu, apsārtumu un niezi. Nivea būs lieliski piemērota šo ādas problēmu lietošanai.
Saprotams, ka gadījumā, ja situācija neizmainās, labāk doties pie dermatologa.
Nelielu apdegumu ārstēšanai
Jūs uz sekundi pieskārāties karstai pannai vai katlam – un jau uzreiz sāk dedzināt roku vai pirkstus. Šādos gadījumos jūsu glābiņš būs Nivea. Tas palīdzēs nomierināt ādu un novērsīs čūlu veidošanos.

Lasi vēl: Ja saņem šo paziņojumu WhatsApp, tad never vaļā un dzēs tulīt pat ārā!!!
Saules apdegumu ārstēšanai
Karstās vasaras dienās ne vienmēr izdodas atcerēties par aizsargkrēmu lietošanu. Taču jau nākamajā dienā nākas saskarties ar apsārtušu, proti, apdedzinātu ādu. Ar Nivea krēmu āda palēnām sāks atdzist, bet jūs sajutīsiet jau tūlītēju atvieglojumu.
Lūpu balzāms
Lai izvairītos no sausām lūpām, nepieciešams pāris reizes dienā uzsmērēt uz lūpām Nivea krēmu. Jau pavisam drīz jūs sajutīsiet rezultātus.

Tik tiešām pārsteidzoši, cik daudz veidos iespējams izmantot šo parasto krēmu. Turpmāk jūs varēsiet vairs netērēt naudu dārgu krēmu iegādei, jo, izrādās, visu šo laiku jums mājās ir bijis ļoti universāls produkts.
Un jūs jau esat izmēģinājuši kādu no šīm metodēm? Noteikti dalieties arī ar saviem draugiem!

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru