5 zodiaka zīmes, kurām 2018. gads atnesīs lielu prieku tieši mīlestības sfērā

1. Visveiksmīgākie mīlestībā būs Ūdensvīri
Jau pirmā gada puse atnesīs Ūdensvīram mīlestību, kā arī jaunas un aizraujošas emocijas. Brīvajiem Ūdensvīriem šis mirklis pilnīgi noteikti ir jāizmanto un jāuzsāk romāns, kas, visticamāk, pārvērtīsies par kaut ko vairāk nekā tikai kaisli. ūdensvīriem, kuri jau ir atraduši savu otro pusīti, šis būs ļoti labvēlīgs laiks tam, lai ieviestu attiecībās jaunas vēsmas.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmju sievietes, kuras ir dzimušas, lai vīriešiem liktu jukt prātā dēļ viņām

2. Arī Lauvām šis gads būs mīlestības pilns
Lauvas 2018. gadā sagaida ļoti daudz iespējas un kārdinājumi. Jums būs ļoti liels skaits pielūdzēju, kas pretendēs uz Jūsu sirdi. Izvēle var būt diezgan grūta, taču izvēlēties viennozīmīgi nāksies. Tuvāk rudenim mīlestības frontē viss nedaudz pierims, un iestāsies relatīvs miers. Lauvām, pieņemot gala lēmumu, ir nepieciešams ielūkoties savā dvēselē, vadoties tikai pēc tā, ko saka Jūsu sirds. Ja tā ir mīlestība, tad Jums visiem spēkiem jāmēģina to noturēt. Ja tā ir tikai simpātija, tad labāk būtu no šī cilvēka šķirties, lai atbrīvotu vietu kādam patiešām svarīgam cilvēkam.

3. Auni spēs panākt to, ka viņos iemīlas no pirmā acu skatiena
Auniem pilnīgi noteikti netrūks uzmanības visa 2018. gada garumā. Zvaigznes šīs zīmes pārstāvjus apveltīs ar vēl nebijuši šarmu, kuram pretoties būs gandrīz neiespējam. Aunam ne reizi vien būs jāsaskaras ar šaubām un kārdinājumiem, it īpaši rudens-ziemas periodā.

Lasi vēl: Šiem 7 zodiaka zīmju pāriem ir gaidāma mūžīga mīlestība

4.  Zivis 2018. gads atrodas “mīlestības” zīmē
Zivīm debesu spīdekļi piešķirs romantisku potenciālu, tā kā viss 2018. gads viņiem paies “mīlestības” zīmē. Tās Zivis, kuri vēl nav atraduši savu otro pusīti, Jaunajā 2018. gadā satiks savu īsto mīlestību, bet tie, kuriem jau ir attiecības, nostiprinās tās vēl vairāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru