5 pazīmes, kuras liecina – jums nav lemts būt kopā ar savu partneri

Kad jums būs attiecības ar cilvēku, kuru jums sūtījis liktenis, jūs uzreiz to sajutīsiet, salīdzinājumā ar pārējām attiecībām, kuras jums jebkad iepriekš bijušas. Šīs attiecības, salīdzinājumā ar iepriekšējām, būs ļoti mierīgas un harmoniskas. Viss atradīsies savās vietās, turklāt, šķiet, ka tas viss notiek bez jebkādas piepūles. Šādās attiecībās reizēm šķiet, ka tāda savstarpējā sapratne nemēdz eksistēt, nemaz nerunājot par tādu savstarpējo ķīmiju.

Lasi vēl: Kad sievieti ieveda dzemdību nodaļā, ārstiem bija bail viņai pieskarties. Šāds gadījums ārstu praksē vēl nebija bijis

Taču ir arī cita veida attiecības – pilnas ar ciešanām un sāpēm. Šo attiecību dēļ jūtat sevi tā, it kā jūs nemitīgi censtos uzrāpties Everestā. Tajās ir grūti izveidot un noturēt emocionālo saikni. Tā vien šķiet, ka šajās attiecībās tiek iztērēts daudz laika, bet rezultāta no tā nav nekāda. Taču kā var laikus uzzināt par to, vai šīs attiecības ir tā vērtas? Lūk, pāris lietas, kas palīdzēs jums to noteikt.
Jums ir jābūt kopīgām morālajām vērtībām, kas padarīs jūs tik saderīgus. Atcerieties, ka tieši jūsu principi un vērtības padara jūs par tiem cilvēkiem, kas šobrīd esat. Un jums nebūt nav attiecību dēļ jāpārstāj būt tādiem, kādi esat, šādi zaudējot paši sevi.


Ja jūs spēsiet nostāties partnera vietā, bet jūs – viņējā, tad jums šajās attiecībās būs daudz vienkāršāk. Tas ļoti atvieglo konflikta situācijas un palīdz novērst strīdus vai skandālus. Ja jums rodas grūtības viņu saprast, tad tā jau ir ļoti nopietna problēma.
Jūsu attiecībām būtu nemitīgi jāmotivē jūs būt daudz labākiem nekā pašlaik esat. Ja jūs jūtat, ka attiecībās jūsu partneris jūs nemitīgi piezemē, nemudina attīstīties vai pat panāk to, ka jūs to nedarāt, tad šīs attiecības nav domātas jums.
Un pats galvenais – ja jūsu attiecībās valdītu mīlestība un rūpes, jūs nemaz neuzdotu sev šo jautājumu. Ja jums ir mīlestības pilnas attiecības, jūsu problēmas tiks novestas līdz minimumam.
Un galu galā – jums ir jābūt pārliecinātai par savu partneru, turklāt jums ir jāspēj uz viņu paļauties, neskaoties ne uz kādiem apstākļiem. Gan sliktos, gan labos laikos jums ar savu partneri ir jābūt kā atbalstam. Ja gadījumā jūsu partneris nav tik uzticams, kā jums gribētos, tad tā tiešām ir slikta zīme.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru