4 zodiaka zīmes, kurām maija otrajā pusē gaidāma “melnā strīpa”. Kā to pārdzīvot ar iespējami mazākiem zaudējumiem

Lūk, 4 zodiaka zīmes, kuras atlikušajās maija dienās var piemeklēt būtiskas negatīva rakstura pārmaiņas.

Starp šīm 4 zīmēm vismazākāspārmaiņas skars Lauvu. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji daudz ko ir pārdzīvojuši jau kopš gada sākuma. Vienīgais negatīvais aspekts, ko Lauvas piedzīvos maija otrajā pusē, ir materiālās grūtības. Un tas šajā zodiaka zīmē dzimušajiem ir ļoti nepatīkami. Bet finansiālās situācijas uzlabojums gaidāmsjau vasarā. Zvaigznes iesaka nekoncentrēties uz negatīvo un izbaudīt vienkāršus dzīves prieciņus. Tev palīdzēs Jaunavas un Vēži – viņi ir ļoti emocionāli un vienmēr gatavi sniegt atbalstu.

Zivis piedzīvos daudz dažādu emociju. Atlikušās maija dienas būs pārmaiņām un notikumiem bagātas. Un ne vienmēr tie būs pozitīvi. Tev ieteicams būt tuvāk savai ģimenei, sniegt tuviniekiem morālu atbalstu. Tas palīdzēs arī tev pārdzīvot “melno strīpu” ar vismazākajiem zaudējumiem. Esi piesardzīgs attiecībās ar Vērsi un Uguns stihijas pārstāvjiem. Neuztici nevienam savus noslēpumus. Maijā ir gaidāmi uzlabojumi tavā personiskajā dzīvē.

Pārmaiņas jau ir skārušas Dvīņus. Ir daudz negatīvā, bet ir arī pozitīvas lietas. Dvīņiem šis ir grūts periods, viņi cieš vairāk nekā pārējās zodiaka zīmes. Bet ir paredzams, ka viss nokārtosies jau tuvākajā laikā. Meklē mierinājumu pie Jaunavām, Ūdensvīriem un Skorpioniem. Lai cik tas nebūtu dīvaini, tieši Skorpioni pašlaik spēj radikāli mainīt tavu dzīvi uz labo pusi. Pārciet vētru. Tevi sagaida brīnišķīga vasara.

Mežāži ir to zodiaka zīmju skaitā, kuras šopavasar sagaida pārmaiņas. Maijs būs grūts, bet ļoti auglīgs. Tavā dzīvē būs gan labais, gan sliktais, un tavā ziņā ir izlemt, uz ko koncentrēties. Šomēnes ir svarīgi nesabojāt attiecības ar Uguns un Ūdens stihiju pārstāvjiem. Tavi draugi maijā būs Svari, Ūdensvīrs un Vērsis, bet ar Lauvām un Strēlniekiem jābūt uzmanīgiem – tie var nopietni ietekmēt tavu dzīvi.

Kāda būs maija otrā puse pārējām zodiaka zīmēm

Auns piedzīvos daudz emociju, taču neko globāluliktenis tev vēl nav sagatavojis. Ūdensvīram un Svariem tagad ir nepieciešams morāls un materiāls atbalsts, taču viņi spēs tikt galā ar visām problēmām. Ūdensvīriem jābūt uzmanīgākiem un iecietīgākiem pret saviem mīļajiem, citādi šis periods paies vienos strīdos.

Lasi vēl: Pāris, kas nodzīvojis laulībā vairāk nekā 60 gadu, nomirst vienā dienā pēc inficēšanās ar koronavīrusu

Runājot par Vērsi un Jaunavu, šīs Zemes stihijas zīmes baudīs zvaigžņuaizsardzību. Vērsis varēs atpūsties un iegūt spēku. Tev izdosies izdarīt visu, ko esi ieplānojis, un atliks arī laiks, lai palīdzētu citiem. Vērsis un Jaunava spēs mainīt pasauli un piepildīt lolotos sapņus, vismaz vienu no tiem.

Skorpioni un Vēži varēs rast piepildījumu darbā.Maini darbības jomu, un tu varēsi gāzt kalnus. Skorpioniem vajadzētu ieklausīties savā sirdī, bet Vēžiem ieteicams domāt racionāli, nevis pakļauties emocijām. Šīm abām zīmēm ieteicams atturēties no azartspēlēm, pārmērībām un izvairīties no saskarsmes ar Auniem.

Strēlnieks vienkārši atrisinās jautājumus, kas iepriekš šķita neizpildāmi. Pārmaiņas skars Strēlnieku, bet viņš ar tām lieliski tiks galā. Turklāt Strēlniekiem izdosies nokārtot personīgo dzīvi, un maijs viņiem būs neaizmirstams.

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru