3 zodiaku zīmju pārstāvji, kuriem sekss ir svarīgāks par mīlestību – ak!

SKORPIONS

Astroloģijā tiek uzskatīts, kā šī Zodiaka zīme sevī iedzīvina tādas tēmas, kā nauda, vara un arī sekss. Sekss tāpēc, ka tas ir viens no galējo sajūtu veidiem. Tas ir piedzīvojums, kurā var atbrīvot sakrājušos spriedzi, stresu un emocijas, lai beigās „nomirtu” no baudas un atdzimtu, kā Fēnikss no pelniem.

Un, lai to piedzīvotu, nav obligāti nepieciešama mīlestība. Protams, ja ir arī mīlestība, tad šis piedzīvojums kļūst vēl skaistāks, taču tas nav obligāts nosacījums, lai ļautos baudai. Skorpioni itin viegli var „pārslēgties” tikai uz sajūtām, un „izslēgt” prātu tad, kad sajūtas ir ļoti intensīvas. To var novērot gan karstos strīdos, gan karstos gultas brīžos.

ŪDENSVĪRS

Šī Zodiaka zīme daudz ko var darīt tikai intereses pēc. Viņu attieksme pret saistībām vispār ir ļoti moderna- neviens nevienam nepieder, līdz ar to, solis pa labi, vai solis pa kreisi- jauna pieredze un sajūtas. Šai zīmei galvenais nosacījums ir, lai būtu interesanti, lai būtu noslēpums, ko šķetināt vai ideja, kas vilina.

Šie brīvdomātāji arī nebaidās atklāt to, ko domā, līdz ar to, ja viņiem ir atbilstošais noskaņojums, varat gaidīt kaislīgus nestandarta piedzīvojumus. Ja kāds viņiem piedāvā kaut ko, kas vēl nav pamēģināts un ir pieņemams no viņu individuālās morāles viedokļa- tad, kāpēc gan ne? Seksuālā rakstura avantūras, kādās mēdz iesaistīties Ūdensvīri, nudien var būt pārsteidzošas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru