3 zodiaka zīmju sievietes, kuras var bez problēmām nokrāpt savu vīrieti – Sargies no viņām!

LAUVA

Lauva pieprasa, lai pret viņu izturētos kā pret augstdzimušo, viņa neklausīsies tajā, ko saki, ja rīkosies citādāk.

Šī sieviete sagaida, ka tu viņu apbērsi ar dāvanām un komplimentiem arī vēlākos attiecību posmos, ne tikai aplidošanas periodā. Ja tava pieķeršanās zudīs vai tiks mazāk izrādīta, sieviete-Lauva meklēs uzmanības apliecinājumus kur citur.

Viņa vienkārši uzskatīs, ka tava mīlestība pret viņu ir pagaisusi un, ka attiecības strauji tuvojas to noslēgumam.

Ja akli un nevērīgi izturēsies pret Lauvas zīmē dzimušo sievieti, viņa būs aizgājusi pie kāda cita kavaliera, pirms tu sapratīsi, kas īsti notiek.

Lasi vēl: Vismaģiskākā diena, kad visas vēlēšanās piepildās! Jau pavisam drīz – nepalaidiet garām!

STRĒLNIEKS

Sieviete-Strēlnieks attiecībās vienmēr meklē jautrību un vēlas no tām sagaidīt ko patiesi aizraujošu, neatkarīgi no tā vai attiecības ilgst nedēļu vai vairākus gadus.

Šī sieviete vēlas, lai viss ir vienkārši, bet jebkādām papildus saistībām vai solījumiem, pat tad, ja viņai ir visnotaļ nopietnas attiecības.

Ja attiecības kļūst pārlieku tuvas, tās ierobežo viņas brīvību vai viņas otrā pusīte kļūst lipīga kā dadzis, sieviete-Strēlnieks meklēs izklaides cituviet.

Sākotnēji viņas rīcība šķitīs nevainīga – tā būs vienkārša jaunu draugu meklēšana – tomēr viņas partnerim tā beigsies visnotaļ skarbi, viņš noteikti būs sarūgtināts uzzināt, ka vairs nav vajadzīgs un viņā mīļotajai ir kāds cits vīrietis.

Ja Strēlnieka zīmē dzimusī sieviete krāpj savu otro pusīti, viņa vēlas pierādīt sev, ka ir brīva un var darīt ko vien vēlas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru