3 zodiaka zīmes ar kurām tu vari nemaz necensties pārgulēt pirmajā randiņā, jo pretējā gadījumā viņas tevi pasūtīs!

Viņi ir intelektuāli, tāpēc ar šīm 3 zodiaka zīmēm, attiecībās gaidāma intelektuāla izaugsme!

Lasi vēl: Netcams notikums: Pāris brauca mājās, kad pēkšņi viņi ceļa vidū ieraudzīja sievieti, kura lūdza viņus apstāties

Tomēr, jāatzīst, ka sekss pirmajā randiņā ar šīm zodiaka zīmēm reti kad ir, tāpēc diži neceriet! Šīs ir tās Zodiaka zīmes, kurām ir nepieciešams laiks, lai pat attiecībās uzreiz nodotos seksam.

ŪDENSVĪRS

Šīs ūdenszīmes lielākais afrodiziaks ir intelektuālā stimulācija. Nav nekā patīkamāka par nepiespiestu sarunu un nākotnes iespējām, lai liktu šai zodiaka zīmei darboties. Attiecībā uz mīlestību, Ūdensvīram vislabāk piemērotie partneri ir tie, kurus nebiedēs viņa atklātība. Atvērtā, sabiedriskā, iztēles bagātā un riskēt gatavā Ūdensvīra īpašības labi saskan ar šīs zīmes dzīves perspektīvu. Godīgums un sirsnīgums ir svarīgas īpašības tiem, kas ar šo dinamisko personību vēlas veidot ilgstošas attiecības.

SKORPIONS

Šī ir visseksuālākā no visām zodiaka zīmēm. Neticami kaislīgais skorpions intimitāti uztver ļoti nopietni. Viņu partneriem jābūt inteliģentiem un godīgiem. Lielākā daļa priekšspēles šai zīmei notiek ilgi pirms nonākšanas guļamistabā, Skorpionam patīk novērot un diskutēt. Iemīlējies Skorpions ir uzticams un lojāls līdz nāvei. Tomēr, attiecībās ar partneri nepieciešams laiks. Partneris Skorpiona uzticību nevar iemantot vienas dienas laikā, viņam lēni un sīki jāiepazīst potenciālais partneris.

Lasi vēl: Četras zodiaka zīmes, kuras var nodarboties ar seksu jebkurā vietā, jebkurā laikā

DVĪŅI

Jautrību mīlošie un inteliģences duelim atvērtie Dvīņi ir garīgi mīlnieki. Dvīņiem īpaši svarīga ir saruna pirms kaislīgākām nodarbēm, tā ir tikpat svarīga kā fizisks kontakts, un kad līdz tam nonāk, šī zīme ne no kā neatturas. Zinātkāri un flirtējoši, Dvīņi daudz laika pavadīs ar daudziem mīlniekiem, līdz būs atraduši tādu, kuram/-ai ir tikpat augsts intelekts un enerģijas līmenis. Dvīņiem jāpiedzīvo jautrība, daudzpusība un stimulācija, lai tie patiesi justos laimīgi. Tiklīdz tiek atrasts īstai/-ā un vienīgais/-ā, Dvīņi ir spējīgi uzsākt ģimenes dzīvi divatā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru