2018. gada aprīlis vissarežģītākais karjeras jomā būs tieši šīm zodiaka zīmēm

Auns: jūs sajutīsieties slinki
Šajā mēnesī jūs vairāk rūpēsieties par savu ģimeni un sabiedrisko dzīvi, nevis par visu pārējo. Jūsu karjeras planēta, Saturns, 17. aprīlī pāries retrogrādā, padarot darbu par pēdējo lietu, ko vēlēsieties izdarīt. Ja jūs nospiedīsiet atkārtojuma pogu un aizdomāsieties par iemesliem, kādēļ doties prom no darba, tas būs tikai saprotami. Jums ne vienmēr jābūt veiksmes iekļautiem, Auni! Reizēm tas ir tikai normāli un saprotami, ka dzīvē viss samazinās un jūsos iezogas nebeidzama vēlme kaut ko neizdarīt vai noslinkot. Darbs būs perspektīvs, līdz jūs atgriezīsieties atpakaļ realitātē.
Ieteicams atlikt jebkādu svarīgu lēmumu pieņemšanu savā karjeras dzīvē, bet vairāk veltīt šo laiku pašiem savā analīzē. Aizdomājieties, ko jūs patiešām vēlaties no savas dzīves.

Svari: jums var nākties uzlikt pauzi saviem plāniem
Plutons, 22. aprīlī pāriedams retrogrādā, var likt jums mazliet apstāties un iepauzēt kādu no jūsu augstākajiem karjeras plāniem, lai koncentētos uz to, kas notiek pašlaik. Jūsu maciņš var būt piesaistīts skaidrai naudai, turklāt jūsu ierastie ienākumi var mazliet sarukt. Lai savilktu kopā galus, iespējams, būs nepieciešama ļoti nopietna dzīves pārdomāšana, lai saprastu, kur vēl ir iespējams iegūt kaut kādus ienākumus. Ja jūs grasāties ieguldīt naudu kādā biznesa idejā vai plānojat ņemt atvaļinājumu, lai koncentētos uz saviem mērķiem, – tad šis nav pats labākais mēnesis tam.

Ūdensvīrs: jūs sajutīsieties neiedvesmoti
Iespējams, sajutīsiet, ka jūsu karjeras dzīve ir apstājusies, līdz ar retrogrādo planētu (Plutons, 22. aprīlis). Jūs esat izsmēluši visas idejas, pašlaik atrodaties radošajā krīzē. Jūs sajutīsieties tā, it kā jūsu smadzenes būtu apgrieztas pilnīgi otrādāk tā, it kā jūs vispār neko nedarītu.
Ja neviena no jūsu idejām nav gana laba, jums nepieciešams apstāties un spert nelielu soli atpakaļ, lai koncentrētos uz citām lietām. Jūsu karjera nebeigsies brīdī, kad iedomāsieties paņemt pauzi – kaut tā būtu tikai pastaiga vai vēlme kārtīgi atpūsties.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru