2 ēdamkarotes šī mēslojuma, un jūsu burkāni augs ātrāk: trīskāršojiet savu ražu

Šo mēslojumu ir viegli pagatavot, jo visas sastāvdaļas ir katrā virtuvē.

Burkāni ir ļoti noderīgs un garšīgs dārzenis, tāpēc tos stāda teju katrā dārzā. Un, lai tas labi augtu, būtu liels un labas kvalitātes, tas ir pareizi jāpabaro. Tagad daudzi dārzkopji dod priekšroku mēslojumam, kas tiek gatavots pašu rokām no improvizētām sastāvdaļām, kuras ir pieejamas katrā virtuvē.

Šādu šķīdumu ir ļoti vienkārši pagatavot, bet tas būs maksimāli noderīgs augam un trīskāršos ražu. Mēs jums pastāstīsim, kā pagatavot satriecošu mēslojumu burkānu augšanai un attīstībai.

Kas nepieciešams mēslojuma pagatavošanai

Piens vai sūkalas. Piena produkti satur visus nepieciešamos mikroelementus burkānu augšanai un attīstībai.

Olu čaumalas ir lielisks kalcija un fosfora avots, tāpēc pieredzējuši saimnieki tās bieži izmanto dārzeņu kultūru barošanai.

Cukurs stimulē burkānu strauju augšanu.

Ūdens ir galvenais mēslošanas līdzekļa šķīdinātājs.

Lasi vēl: Kad un kā stādīt bietes atklātā augsnē šogad

Kā sagatavot mēslojumu un barot burkānus

Vispirms olu čaumalas labi jāsasmalcina, vēlams sasmalcināt pulverī, lai tās labi atdotu savas derīgās vielas, jo īpaši kalciju un fosforu. Tad vienādās daļās sajauc pienu vai sūkalas un ūdeni, pievieno nedaudz cukura un ieber tajā olu čaumalas. Visu kārtīgi samaisa.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 72%

0%

Izlejiet šķīdumu uz burkānu dobes, un jūs būsiet patīkami pārsteigti par rezultātu. Pēc šādas barošanas burkāni ātri augs, būs lieli un labā stāvoklī. Tāpēc jums ir garantēta bagātīga dārzeņu raža.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru