10 pazīmes un ticējumi, kas sola, ka nauda drīz ienāks tavā dzīvē

5 Mājas augi ne tikai skaisti izceļ interjeru, bet arī piesaista materiālo bagātību. Naudas koks ir plaši izplatīts augs, ko pazīst ikviens. Taču ne tikai tas spēj mājoklim nest peļņu. Ja kādam augam jūsu dzīvoklī ir jauns pumpurs, jūs noteikti sagaidīsiet ienākumus, turklāt visai ievērojamus.

6 Pievērsiet uzmanību ne tikai sadzīves priekšmetiem, bet arī paskatieties zem savām kājām uz ielas. Jebkura uz ielas pamanīta monēta, vienalga, kāda nomināla, pakavs vai rotaslietas, norāda uz ātru peļņu finanšu jomā.

7 Tauriņi ir ne tikai apbrīnojami skaisti kukaiņi, bet arī ienākumu avoti. Taču ieraudzīt uz ielas tauriņu nav grūti, tas neko ievērojamu nesola. Taču, ja šis skaistais kukainis ielido jūsu mājā pa atvērtu logu, tas noteikti nozīmē naudu. Tāpēc siltajā sezonā atstājiet logus atvērtus pēc iespējas ilgāk.

8 Vai putns ir apkakājis? Pilnīgi visi zina, ka tas ir uz laimi. Un ne tikai uz laimi, bet arī uz lielu naudas peļņu. Ja jums pēkšņi atgadījusies šī, no pirmā acu uzmetiena, neveiksmīgā situācija, neskumstiet un nedusmojiet, bet gaidiet finanšu pieplūdumu.

9 Cilvēkiem, kuri ir parādā zināmu naudas summu, pirms pusdienām vajadzētu atdot parādus. Tas veicinās ātrāku finanšu problēmu atrisināšanu un palīdzēs uzlabot viņu finansiālo situāciju.

10 Nolieciet monētu zem paklāja un uzturiet dzīvokli tīru, lai visa nauda ieplūstu mājā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru