Vienkāršs triks: kā izvairīties no kosmētikas pēdām uz apģērba

Lai likvidētu kosmētikas radītos traipus, jums būs nepieciešams produkts, kas ir pieejams ikvienam.

Daudzām sievietēm ir pazīstama nepatīkamā situācija, kad uz sejas jau ir uzklāts grims, bet tad pār galvu ir uzvilkts T-krekls, blūze vai džemperis un uz materiāla ir palikušas kosmētikas pēdas. Īpaši spēcīgi pamanāms ir tonālais krēms uz baltas vai gaišas krāsas apģērba. Izvairīties no šādām nepatīkamām sekām var vienkārši.

Gudrs triks palīdz pasargāt apģērbu no traipiem, izmantojot matu laku. Blogere Džeina Riko, izmantojot visparastāko matu veidošanas līdzekli, pēc iespējas spēcīgāk piespieda savu balto topu pie nokrāsotās sejas, taču materiāls palika bez traipiem.

Lasi vēl: Galvenās 2024. gada ziemas aktualitātes: lietas, kurām jābūt jebkurā garderobē

Paņemiet matu laku un izsmidziniet līdzekli uz jebkura izstrādājuma (džempera, topa, blūzes, t-krekla u. c.) kakla no iekšpuses un ārpuses. Pēc tam noteikti ļaujiet fiksācijas līdzeklim pilnībā nožūt, tikai tad triks darbosies pareizi. Pietiek ar dažām minūtēm. Tagad varat droši uzvilkt virs galvas gaišas krāsas apģērbu, nebaidoties, ka viss grims paliks uz materiāla.

Matu laka palīdzēs arī tad, ja nepieciešams pasargāt jau uz ķermeņa uzvilktās drēbes no kosmētikas pēdām.

Piemēram, jums ir gaišas krāsas džemperis ar augstu apkakli, uz kura vienmēr ir tonālā krēma pēdas. Šādā gadījumā ir labāk uzklāt laku arī uz kakla izgriezuma. Īpaši, ja jūs zināt, ka kosmētikas pēdas var tur nokļūt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru