Kāpēc jums vajadzētu dzert kafiju ar sviestu: ieguvumi, par kuriem nezinājāt

Divdesmitā gadsimta beigās Amerikas Savienotajās Valstīs sākās īsts kafijas ar sviestu uzplaukums, un tam bija pamatots iemesls.

Uzziniet, kā kafijai pievienot sviestu un kam noteikti vajadzētu dzert šādu eliksīru.

Kāda ir kafijas ar sviestu priekšrocība

Tiek uzskatīts, ka kafija ar sviestu ir lielisks antioksidantu avots. Turklāt šāds dzēriens var ātri izkliedēt vielmaiņu un piesātināt organismu uz vairākām stundām. Tiek uzskatīts, ka regulāri lietojot šādu dzērienu, var regulēt holesterīna līmeni, augstu asinsspiedienu un pat zaudēt svaru.

Tāpēc, ja vēlaties izmēģināt šādu dzērienu un nezināt, vai varat dzert kafiju ar sviestu, kas tiek pārdots veikalos, – nevilcinieties. Tomēr labāk ir iegādāties dārgas sviesta šķirnes, kuru sastāvā nav kaitīgo tauku. Uztura speciālisti apgalvo, ka vislabāk “strādā” sviests, kas gatavots no tādu govju piena, kuras ēd tikai zāli.

Vai ir iespējams dzert kafiju ar kokosriekstu eļļu?

Pastāv kafijas ar eļļu varianti, kad uzmundrinošajam dzērienam tiek pievienots augu, nevis dzīvnieku izcelsmes produkts. Arī šādai metodei ir tiesības pastāvēt, taču tad tās iedarbība būs nedaudz citāda – kafija vienkārši uzmundrinās. To var dzert pirms treniņa vai smagas darba dienas – organisms nebūs pārsātināts ar taukiem, bet jūs jutīsiet enerģijas pieplūdumu.

Lasi vēl: Tīrības nodrošināšana vannas istabā bija īsta spīdzināšana, līdz uzzināju šos trikus…

Kā lietot kafiju ar sviestu

Kafiju ar sviestu var pagatavot un dzert ne tikai greznā kafejnīcā, bet arī mājās.

Lielu tasei svaigi pagatavotas melnas kafijas pievienojiet 1 ēdamkarote nesālīta sviesta. Pēdējais solis ir saputot visas sastāvdaļas šeikerī vai blenderī, pēc izvēles dzērienu var iepildīt glāzē ar ledu. Rezultātā iegūsiet sviesta kafiju, kuras garša līdzinās frappuccino.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru