Vientuļai mātei Latgalē pienāk 1600 Eiro elektrības rēķins bez pamata : “Es raudāju un lamājos”!

Pavisam vientuļa bērnu mamma, kura dzīvo Latgalē ir saņēmusi ļoti nepatīkamu ziņu, jāmaksā 1600 Eiro parāda rēķins par elektrību. Izrādās, ka pat vairāki eksperti ir norādījuši, ka pie konkrētās vainas ir nepareizi uzstādītais un nu jau “beigušais” ūdens sildītājs, jeb boileris, kurš kā izrādās nemitīgi visu laiku sildījis ūdeni arī citiem mājas cilvēkiem.

Pie tam konkrēto sildītāja boileri uzstādīja tieši pašvaldības namu apsaimniekotājs, tieši tad kad sievietei parādījās konkrētais dzīvoklis. Sieviete pieaicināja zināmu paziņu, kurš pārzina konkrēto jomu.  Kā arī neatkarīgs meistars no Bez Tabu ar vairāku gadu pieredzi ir apliecinājis to pašu.

Tur esot kaut kāds atpakaļgaitas vārsts, kas vispār nenoslēdz ūdeni, ūdens visu laiku silst un kad pārkarst ūdeni laiž atpakaļ. Līdz ar to šādiem gadījumiem vajag drošības vārstu, taču tāds nav bijis un iztērēja konkrētai sievietei nenormāli milzīgu elektrības daudzumu, sieviete tur pati neko nevarēja sabojāt.

Izrādās, ka sievietes siltais ūdens vienkārši ir gājis pie kaimiņiem un skalojies pat iespējams tualetes podā, kā arī gāja veļas mašīnā, taču to visu uzzinājusi vien tad, kad saņēmusi lielo summu un sākusi griezties pie kaimiņienēm.

Šis gadījums vienkārši parāda cik ļoti “zinošs” ir bijis konkrētais speciālists, kas sievietei ir uzlicis šo katlu. Un interesanti, kas tagad notiks tālāk, vai sievietei, kur nav viņas vaina – nāksies maksāt šo milzīgo summu?

Lūk arī BEZ TABU siežets :

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru