4 zodiaka zīmju sievietes no kurām VISI vīrieši vienkārši jūk prātā

Sieviete ir radīta tāpēc, lai vīrietis viņu dievinātu. No šīm zodiaka zīmju sievietēm vīrieši jūk prātā ieraugot viņas vien. 

Šīs nav vienkārši dāmas, bet gan īsti spridzeklīši!

Skorpions

Viņa varētu uzrakstīt grāmatu par to, kā staigāt, runāt un izskatīties. Viņa ir burvīga. Vīrietis vien izdzirdot viņas balsi jau jūk prātā. Kad viņa ierauga vīrieti, kas viņai interesē, tad viņa ideāli zina kā atšķirties no pūļa un iekarotu viņa sirdi. Viņai nepatīk garlaicīgi partneri. Viņai patīk strādāt un justies brīvi.

Lasi vēl: Merilina Kerro oficiāli paziņo, ka ir izšķīrusies ar Aleksandru Šepsu

Dvīņi

Pat desmir sievietēm būs grūti konkurēt ar šo sievieti. Viņa spēj piesaistīt ikviena uzmanību, jo ir ļoti runīga, interesanta persona. Turklāt viņa ir rūpīga klausītāja, ka spēj uzklausīt visas tavas problēmas un likstas. Viņa spēj dot pareizos padomus grūtā brīdī. Tāda kā viņa nav neviena!

Lauva

Viņai nav bail uzstāties uz skatuves daudzu cilvēku priekšā. Viņa labprāt ir gatava būt pasākuma vadītāja ikvienās svinībās. Viņa sevi nevēlas ierobežot tikai ar vienu partneri, tādēļ bieži vien nolemj vienkārši garlaicības pēc pameklēt jaunu ”upuri”.

Ūdensvīrs

Viņai nepatīk, ka tiek uzlūkota kā iekāres objekts. Viņai nepatīk steiga, tādēļ visu dara ar apdomu un prātu. Ūdensvīra sieviete, kura ir apveltīta ar spēcīgu intelektu. Viņa iepazīstoties ar vīrieti pat otrajā randiņā ar tevi nepārgulēs, jo viņa nav vienas nakts meitene un nekad nebūs.

 

avots

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru